Widok
Jestem prosty i szczery chłopak moja wina?;P Ale wybaczcie jak teraz com młody bym szukał znajomych podchodzących pod wiek rodziców no to chyba coś nie halo by było ze mną;( Dla innych mogę być dzieciaczkiem ale mnie to nie boli bo przyrównując +40 do 26 to dzieciaczek jestem i to fakty a nie obraza.
Chłopie z Mazur... poszlochałam troszkę w kąciku i już zapomniałam :)
Cross wydaje mi się to sprawą drugorzędną. Uznałam, że mimo puszki spełnia "kryteria" wątku. Nazwa bardzo sugestywna.
Poddałabym analizie raczej zawartość procentową puszki. Jeśli prawdziwe jest stwierdzenie, że kobiety to "słaba płeć" piwo powinno zawierać mniej procentów niż standardowe. Wziąwszy pod uwagę jednak nazwę... hm... może jednak powinno mieć odpowiednią moc, żeby uśmierzyć zadany cios. W końcu foch jest następstwem ... czegoś :)
Nie wiem, nie znam się. Może odpowiedź brzmi "po" :)
Sadylku !!!
Cross wydaje mi się to sprawą drugorzędną. Uznałam, że mimo puszki spełnia "kryteria" wątku. Nazwa bardzo sugestywna.
Poddałabym analizie raczej zawartość procentową puszki. Jeśli prawdziwe jest stwierdzenie, że kobiety to "słaba płeć" piwo powinno zawierać mniej procentów niż standardowe. Wziąwszy pod uwagę jednak nazwę... hm... może jednak powinno mieć odpowiednią moc, żeby uśmierzyć zadany cios. W końcu foch jest następstwem ... czegoś :)
Nie wiem, nie znam się. Może odpowiedź brzmi "po" :)
Sadylku !!!
"W końcu foch jest następstwem ... czegoś :)"
Jak głosi zaprezentowane przez ciebie - całkiem zresztą udane jak zauważył Sadyl - Twoje zdjęcie z wakacji każda kobieta lubi strzelić focha.
Czy zawsze w następstwie... czegoś ?
;)
Jak głosi zaprezentowane przez ciebie - całkiem zresztą udane jak zauważył Sadyl - Twoje zdjęcie z wakacji każda kobieta lubi strzelić focha.
Czy zawsze w następstwie... czegoś ?
;)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem