Widok
ja jestem w trakcie sprawy spadkowej byłam po porady u mecenasa T.Posadzkiego koszt 150 zł najlepiej zabrać ze sobą wszystkie papiery by nie tracić czasu, można wstępnie napisać wniosek a on przeczyta i powie czy ok , jest elastyczny co do czasu wizyt nas przyjmował koło 18, warto napisać sobie wszystkie pytania na kartce, oraz zabrać dokumenty dotyczące przedmiotu spadku np. księgę wieczystą nieruchomości
powodzenia
powodzenia
Tutaj https://e-prawnik.pl/zamow-opinie/?utm_source=fora&utm_medium=1&utm_term=kuba&utm_content=fora%2Bi%2Bgrupy&utm_campaign=fora
mozesz opisac swoją sprawę. To Porady prawne przez internet. Bardzo fajne są, sam przez przypadek na nie wpadłem jak szukałem rpawnika jakies 2 miesiące temu, chodziło o zachowek i jego podejrzanie niską kwotę. Sprawa okazała się dosyć przykra bo rodzina chciała mnie wywałować, ale tu nie o tym. Fajna usługa nie powiem, świetna opcja z darmową wyceną twojego problemu i fachowa porada. Jestem z nich bardzo zadowolony. To wogóle jest portal prawniczy, e-prawnik.pl wiec porad udziela ci prawnik a nie osoba nieobeznana z prawem.
mozesz opisac swoją sprawę. To Porady prawne przez internet. Bardzo fajne są, sam przez przypadek na nie wpadłem jak szukałem rpawnika jakies 2 miesiące temu, chodziło o zachowek i jego podejrzanie niską kwotę. Sprawa okazała się dosyć przykra bo rodzina chciała mnie wywałować, ale tu nie o tym. Fajna usługa nie powiem, świetna opcja z darmową wyceną twojego problemu i fachowa porada. Jestem z nich bardzo zadowolony. To wogóle jest portal prawniczy, e-prawnik.pl wiec porad udziela ci prawnik a nie osoba nieobeznana z prawem.