Widok

Szukam prawnika, ktoś wie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Znacie może jakiegoś dobrego prawnika od prawa spadkowego? Może ktoś korzystał i podpowie.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Proszę o kontakt pod numerem 607-122-636 albo od razu opisać sprawę na a.kruk@interlex.pl a wtedy będę mogła coś więcej pomóc.
ja jestem przed zakładaniem sprawy spadkowej :)
byłam po poradę u radców prawnych, przyjmują we wrzeszczu za Manhattanem bezpłatnie, tylko trzeba się wcześniej umówić telefonicznie.
Odpowiadają na wszystkie pytania bardzo szczegółowo :)
w razie co mogę podać namiary :)
ja jestem w trakcie sprawy spadkowej byłam po porady u mecenasa T.Posadzkiego koszt 150 zł najlepiej zabrać ze sobą wszystkie papiery by nie tracić czasu, można wstępnie napisać wniosek a on przeczyta i powie czy ok , jest elastyczny co do czasu wizyt nas przyjmował koło 18, warto napisać sobie wszystkie pytania na kartce, oraz zabrać dokumenty dotyczące przedmiotu spadku np. księgę wieczystą nieruchomości
powodzenia
Tutaj https://e-prawnik.pl/zamow-opinie/?utm_source=fora&utm_medium=1&utm_term=kuba&utm_content=fora%2Bi%2Bgrupy&utm_campaign=fora
mozesz opisac swoją sprawę. To Porady prawne przez internet. Bardzo fajne są, sam przez przypadek na nie wpadłem jak szukałem rpawnika jakies 2 miesiące temu, chodziło o zachowek i jego podejrzanie niską kwotę. Sprawa okazała się dosyć przykra bo rodzina chciała mnie wywałować, ale tu nie o tym. Fajna usługa nie powiem, świetna opcja z darmową wyceną twojego problemu i fachowa porada. Jestem z nich bardzo zadowolony. To wogóle jest portal prawniczy, e-prawnik.pl wiec porad udziela ci prawnik a nie osoba nieobeznana z prawem.
Ryszard Krawczyk, tel. 58 301 43 49

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Wakacje na Mazurach - gdzie polecacie? (66 odpowiedzi)

Chcemy (z mężem i ponad rocznym dzieckiem) pojechać w czerwcu na 4-5 dni na Mazury. Nie wiem...

do góry