Widok
Pani mec Abramowicz - specjalista od rozwodów, jest przewodniczącą rady adwokackiej i ma gabinet na starówce (jak sie nie mylę to jest ul. Piwna). Z nią masz wygrana jak w banku. Przeprowadzała rozwód mojego bardzo dobrego znajomego i oczywiście wygrana sprawa. Polecalismy ja dwukrotnie i też z pozytywnym skutkiem.
Jakaś dziwna informacja... 8-)
NIE MA takiego stanowiska jak "przewodnicząca rady adwokackiej"...
Hipotetycznie - gdyby nawet chodziło o Dziekana - to i tak jest to Facet.
Zatem - "nie kumam" tego postu... :/
Co do mec Abramowicz(?) trudno mi się odnieść...
Natomiast ZNAM OSOBIŚCIE przynajmniej 2 - którzy ten temat bardzo dobrze "czują".
Reklamy nie będzie. :)
Info - tylko na priv: netbad1122@wp.pl
NIE MA takiego stanowiska jak "przewodnicząca rady adwokackiej"...
Hipotetycznie - gdyby nawet chodziło o Dziekana - to i tak jest to Facet.
Zatem - "nie kumam" tego postu... :/
Co do mec Abramowicz(?) trudno mi się odnieść...
Natomiast ZNAM OSOBIŚCIE przynajmniej 2 - którzy ten temat bardzo dobrze "czują".
Reklamy nie będzie. :)
Info - tylko na priv: netbad1122@wp.pl
Korzystałem z pomocy przynajmniej kilku gdańskich radców prawnych (były to głównie zwykłe porady), ale w przypadku rozwodu postawiłem jednak na mec. Michała Mindykowskiego z Wrzeszcza, głównie ze względu na jego nieszablonowe podejście do spraw i szczere zaangażowanie. Sprawę wygrałem i póki co układam życie rodzinne na nowo. :)
Jeżeli szukasz profesjonalnego podejścia do sprawy, to szukasz właśnie mojego przyjaciela, który ma za sobą ponad 20 spraw rozwodowych przeprowadzonych z ogromną skutecznością, to proszę o smsa, lub telefon na 507 602 287 , a w zwrocie otrzymasz numer do osoby, o której piszę.
Jeżeli chodzi o koszta, to podam pomocny sposób, podczas pierwszego kontaktu;)
Pozdrawia Paweł!
Jeżeli chodzi o koszta, to podam pomocny sposób, podczas pierwszego kontaktu;)
Pozdrawia Paweł!
Zadzwoniłam do http://martines.pl/skuteczna-porada-prawna/ pomoc otrzymałam natychmiast.
Bierz kobietę Chróścielewską tylko ona ciebie zrozumie. . osobiście pomoże, doradzi i zawsze ma czas, a na sali rozpraw nie ma sobie równych. Doświadczenie i klasę widać na pierwszy rzut oka. dlatego wygrywa!!! Tu sobie zobaczcie: https://www.skuteczny-adwokat.com/directory/adwokat-magdalena-chroscielewska/ Ja kontaktowałam się z nią pod numerem 666 609 065