Widok

Szukam przyjaciółki !!!! : )

Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )

Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czy poznałeś kogoś? Ja jeszcze podsuwam pod myśl takie ogłoszenia https://www.boonga.pl można tu poznać kogoś kto jest konkretniej zainteresowany jakimś spotkaniem w wiadomym celu ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj. Mam tak samo. Wyjątkowo doskwiera mi samotność

Hej, ja przyznam, że kilkakrotnie miałam tak, że przyjaźń się rozpadała. Teraz patrzę na to trochę inaczej. To były znajomości nazywane przyjaźnią. Tak jest bo niby chcemy takiej pełnej przyjaźni a często jest tak, że się spinamy przy drugiej osobie, choć ją lubimy to nie otwieramy się do końca. Mi bardzo w tym pomogła poradnia online. Mi jest tak łatwiej szczerze wygadać się osobie, która mnie nie widzi, ocenia na chłodno. Mia wszelka blokada. Szczerze doradza. Szczerze mogę polecić taką formę.

Mam nadzieję, że uda się nawiązać wiele przyjaźni :)

Raczej tak wychodzi w zyciu.Ja na przykład za bardzo zaangazowalam sie w zwiazek jedyna przyjazn mi sie dawno temu rozpadla okazala nic nie warta i brak bliskiej koleżanki.:(

Szukanie przyjaciółki na forum to chyba jakiś akt depresyjny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hejka Myszak, skąd jesteś? Ja mieszkam w Gdańsku i również chętnie poznałabym nową koleżankę.

Mój mail: evcia.p@wp.pl
image

hello dlaczego dziwne ? Ja straciłam koleżankę ;( spotykam się z innymi , ale też chętnie poznałabym nową kolezankę. pozdrawiam

myszak
Dalej szukasz? :)
Nie masz swoich znajomych? Trochę to dziwne...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem starsza od pani. Mieszkalam kiedys w Gdansku i wspominam to piekne miasto. Prowadze bardzo aktywny tryb zycia i jeszcze pracuje.
Mieszkam w Szwecji.
Czy to pania zainteresuje?
Pozdrawiam
Anna
Hej neta, mam 34 lata i podobny problem z dziećmi, a właściwie z ich brakiem. Odezwij się arrnica@poczta.fm :)
Mam dzieci w podobnym wieku :). Dodatkowo organizuję ćwieczenia dla mam z dziećmi może jesteś zainteresowana - spotkaniem prywatnym albo ćwiczeniami proszę o kontakt klub-mamy@o2.pl
Hey. Tylko pracujesz poza Gdańskiem, czy także mieszkasz poza nim?
Witam ja szukam przyjaciolki mam 36 lat pracuje poza gdanskiem i ciezko mi znalezc tu kolezanke dzieci niestety nie posiadam , lecze sie z tego powodu ale szanse sa bardzo slabe
Witam. Ja jeszcze nie mieszkam w Trojmiescie, ale w polowie Kwietnia zamieszkam w Gdasnku. Mam dwojke dzieci - corka prawie 6 lat i synek roczek. Jesli jakas mamusia mialaby ochote na spotkanie, to ja chetnie. Jesli ktoras ma dziecko w podobym wieku do mojej corki, to jeszcze lepiej, bo wiem, ze jej bedzie bardzo ciezko bez kolezanek i kolegow.
Prosze pisac jesli ktoras mama ma ochote na spotkanie niedlugo:):):)
Witam. Jestem Asia, mam 34 lata i dwojke dzieci i dobrego meza. Jednak od dluzszego czasu jestem kura domowa. Tak czasem sie pouklada. Szukam bratniej duszy. Moze ktos sie odezwie.pzdr asia28.28@tlen.pl
Hejka,

jestem z Gdańska, mam 26 lat, 4 letniego synka. Na co dzień pracuję ale brakuje mi osoby z którą mogłabym wyskoczyć na spacer czy na piwko i z którą mogłabym szczerze porozmawiać.
image
Mam 35 lat i "prawie" odchowane dzieci. Szukam koleżanki do rozmów, spacerów, wspólnych zakupów szczególnie kosmetycznych. Szczególnie uwielbiam podróżować po Polsce i zagranicą - byłam w 20 krajach. ksantypa@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
hej odezwij się na gg 10757200

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

depilacja laserowa- opinie (266 odpowiedzi)

Już od dłuższego czasu zastanawiam się nad depilacją laserową. Męczy mnie depilacja za pomocą...

do góry