Widok

Szukam przyjaciółki !!!! : )

Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )

Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witam
a moze byc zodiakalny byk:))

(monika9030@gazeta.pl) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
albo rak? ;P

18katrinka@wp.pl

też jestem gaduła ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem zodiakalnym koziorozcem. ja takze poszukuje przyjaciolki :)
Dziewczyny a może spotkanie babskie w wiekszej grupie? Mogloby byc wesolo. Ostatnio w gorach spotkalam grupe babek po 40, ktore sie z przypadku poznaly, spotykaja się od 10 lat razem jezdza na wycieczki, chodza do kawiarni. Naprawde fajnie się na nie patrzylo.

Moje gg 2138788
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jak się poznały :)?
Aby nie zakładać kolejnego wątku: jestem dojrzałą "młodą mamą" niewątpliwie po 33-ce. Mieszkam w centrum Gdańska, mam rocznego synka. Chętnie poznam inne mamy, w celu dostarczenia dziecku towarzystwa innych dzieci, a sobie sympatycznych koleżanek do pogaduszek. Lubię dobre filmy i książki - dające do myślenia i prowokujące do dyskusji, muzykę, wypady bliższe i te dalekie. Z uwagi na brak rodziny w Trójmieście spędzam czas raczej samotnie i w większości ze słodką "kulą u nogi" a dokładniej w wózku ;) Może jest ktos w podobnej sytuacji... Moj mail questa@interia.pl
dziewczyny to co z tym spotkaniem??? :) umawiamy sie ?? ja mam 34 lata , dwoje ukochanych dzieci teraz juz przedszkolakow,
chetnie poznam inne mamy . pozdrawiam
witam tu milena mam 18lat. również szukam przyjaciółki. wszystkie drogi z dawnymi kolezankami sie rozeszly inne szkoly itp ;( mam wspanialego chlopaka i wielu kolegow ale jenak brakuje rozmow z dziewczynami ;/
jestem z łodzi
piszcie 6249108
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam!Mam na imię Aśka,mam 37 lat,mieszkam w Szczecinie.
Mam córkę(14lat)i syna(11lat).
Jeśli ktoś ma chęć pogadać podaję swoje GG 15963185
Nigdy wcześniej nie umieszczałam ogłoszeń takiego pokroju i wiem, że to może nie jest najlepszy pomysł, ale szukam przyjaciółki, kochanej, dobrej, oddanej, nie egoistycznej, która będzie mnie wspierać i będzie przy mnie zawsze, gdy będę tego potrzebowała. Mam 18 lat i jestem z Gdyni. mistery7@wp.pl
ssssssssssssssssssssss
hej!!!! Jestem z Gdańska, mam 31 lat i 7 letniego synka. Mieszkam tutaj od 3 miesięcy i szukam osób, z którymi można się zaprzyjaźnić. Jakby coś to napisz maila: kula99@op.pl
Ja też szukam przyjaciółki, do wspólnych plotek, wypadów, itp..:)
Mam 21 lat i jestem z Gdańska.
gg:8280616
Cześć dziewczyny :)
Ja mam 25 lat i mieszkam w Gdyni od roku ale nie poznałam tu zbyt wielu osób i brakuje mi babskich spotkań i pogaduszek :)
Teraz jestem w 4 miesiącu ciąży i też niedługo dołączę do grona mamusiek :)
martaekman@gmail.com
Czesc ! :)
Mam na imie Lucyna :) mam 23 lata, jeszcze mezatka nie jestem ani nie mam tez dzieci, ale wszystko w swoim czasie ;)
Moja kumpele rozjechały sie po swiecie i nawet nie ma z kim pogadac :( Ja siedze całymi dniami w domu i sie zanudzam, bo chłopak wyjechal za graanice...
Poznam chetnie każdą Dziewczyne która miałaby ochote czasem pogadac, poplotkowac, wyzalic sie, pozartowac itd...
Fajnie byłoby miec przyjaciółke, chocby tylko przez neta :)

moj mail: luna00@tlen.pl
gg# 6558724
a skąd jesteś? mam ten sam problem ,też moje wszystkie koleżanki wyjechały
Szukam przyjaciółki z Wejherowa mam 20 lat.Moja przyjaciółka wyjechała do pracy za granice i ostatnio zaczeło mi brakować naszych babskich pogaduszek. Chetnie bym się z kimś zaprzyjaźniła madzia1281@poczta.fm
Hej siedze sobie wieczorkiem przed komputerem i tak sobie szukam kogos z kim bym mogla na kazdy temat pogadac.Mam na imie Klaudia 21 lat i synka ktory ma 17 miesiecy nazywa sie Igorek jesli chcialabys sie zapoznac napisz puciela88@op.pl pozdrawiam gorąco.

Inne tematy z forum Kobieta

Sprawa karna dobry polecany adwokat Gdańsk (62 odpowiedzi)

Witam pisze z naglącą sprawą... mojego partnera czeka postępowanie karne -sprawa karna do 8 lat...

do góry