Widok

Szukam przyjaciółki !!!! : )

Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )

Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Do mnie też mozecie napisać :)
Email w profilu.

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czesc dziewczyny:)! Mam na imie Monika mam 23 lata i 4-miesieczna coreczke Wiktorie. Mam strasznie duzo czasu poniewaz nie mam pracy. Powiem szczerze ze juz wariuje, pozostal mi tylko chlopak ktory jak dobrze wiecie nie zastapi przyjaciolki. Brakuje mi pogaduch o wszystkim i niczym. Potrzebuje rad i dobrego slowa, pogadac sobie tak od serca. Jesli chce ktos pogadac i sie zaprzyjaznic chetnie pogadam. Pozdrawiam serdecznie Monika
zapomnialam o kontakcie: pchela7@o2.pl
Monika
Hej!!!!!!!!!

Dopiero od jakiegoś czasu w 3city.....
30lat i 5 miesiąc ciąży.
Ania
ajakanna@o2.pl
Dziewczyny moze zamiast podawania adresow e- mail moze porozmawiamy tutaj? Mamy wtedy mozliwosc porozmawiac w wiekszym gronie. Wypowiedzcie sie co o tym myslicie a moze jest inna strona gdzie mozna z Wami porozmawiac? Goraco pozdrawiam
hej jestem z gdyni dokładnie Obłuże i chętnie poznam koleżanki mam córeczkę prawie 5l ja mam23l i męża który dużo pracuje zainteresowane piszcie gg 17730417
Witam:) To i ja się do Was dopiszę. Mam na imię Iwona, 35 lat w tym roku i ponad dwuletniego synka. Też brakuje mi kogoś do pogadania. Mieszkam w Gdyni. Mój mail: ivonnebest@gazeta.pl.
Pozdrawiam
Iwona na Twoj adres mail nie moge wyslac wiadomosci napisz gg moj to 7281432
Mój nr gg 5563415
A czy są jakies dziewczyny po 40?bo wydaje mi się ,że ja jestem jedyna .....Pozdrawiam- Marianka
Moje gg 21179217 odezwijcie się...
A co mi tam, tez sie dopisze ;-) Moja najlepsza przyjaciolka daleko i smutno tak samej. Nie pracuje, mam 4-letniego synka i mieszkam w Gdyni. Przydalaby sie tak PRAWDZİWA przyjaciolka.
kelebek-1@gazeta.pl
3843225 25letnia szalona gaduła z Gdańska :D
hejka!
Ja niestety niemieszkam w trójmieście(mała wieś koło Pucka),ale tez szukam przyjaciółki(moja "prawdziwa" mnie troszke zawiodła ;()

Mam 21 miesięcznego synka i wspaniałego męza.
Pozdrawiam
lileczka24@prokonto.pl
Jakby któraś była chętna pogadac ;)
Hellow! Mam na imię Agnieszka i mam 23 lata. Mieszkam w Gdyni. Mam rodzinę(mieszkającą 450 km dalej),jakiś znajomych,studia,faceta,ale jednak czegoś mi brakuje. Czuję się samotna.I tak jak Wy poszukuje prawdziwej przyjaciółki,kogoś z kim mogłabym szczerze porozmawiać,wyjść na kawę czy cos w tym stylu.
Jeśli jest ktoś chętny na nową znajomość to moje namiary ice06@wp.pl lub gg 6373892
witam mam na imie Monika jestem z gdyni napisz cos wiecej o sobie oliwier11042004@wp.pl
Kurczę jaki odzew , jak morze :dPanie, może kawka ? w weekend?
Jestem z Gdyni.
fidofil@wp.pl
Tez chetnie się zaprzyjaźnie ;)

Od pół roku w trojmiesice, jakoś mało znajomych i to mi doskwiera :D

20 lat, mieszkam z chłopakiem, studiuję.

Brak kolezanek, plotek, wspolnych zakupow, czy też wypadów gdzieś!
Studiuję zaocznie, więc czasu wolnego mam full ;)

Bardzo chetnie poznam osoby w podobnej sytuacji ;)

Jeśli też masz chlopaka i macie ochotę na wspolne piwko, czy tez zaprzyjaznienie się to tez fajnie ;) Oczywiscie bez podtekstow :D

moniaz90@o2.pl

A może jakies wpolne wakacje ? :D
witam.

znajdzie się ktoś z Łodzi. Mam 33 lata i 3 letniego synka, nie pracuje i chętnie bym poznała fajną dziewczynę w podobnym wieku.
atena29@o2.pl
Witam Was dziewczyny. Proponuję Wam organizowane spotkanie /musicie zebrać grupę około 10 dziewczyn/. Ja ze swojej strony oferuję mile spędzone 2 godziny, gdzie nauczę Was, jak wykonać prawidłowy makijaż. Zapewniam miejsce i wszelkie niezbędne kosmetyki i akcesoria.
Jeśli jesteście zainteresowane proszę o kontakt. tel 608 336 529 Iwona

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

do góry