Widok

Szukam przyjaciółki !!!! : )

Wiem, że powyższy wątek jest już obecny na forum ale chciałam zapoczątkowa nowy ( w starym się - pogubiłam : )

Mam 31 lat, jestem szczęśliwą mężatka ( cho nieco samotną - mąż dużo pracuje )mamą 5letniego żywotnego chłopca i oczekuje narodzin córeczki ( 9-ty miesiąc ciąży ) , pracuje, mam wiele zainteresowań tj. książka, teatr, kino, motoryzacja ( samochody, motory { ścigacze, crossy }, pasjonuje się Biografiami znanych ludzi, oraz psichiką seryjnych morderców, uwielbiam dobrą kuchnie - sama gotuje i stale szukam nowych inspiracji. Wierze w ludzi i w przeznaczenie, chodzę do wróżki. Interesuje się Ezoteryką. Jestem POZYTYWNIE ZAKRĘCONA : - ) Oczywiście mam wiele złych cech tj. jestem gadułą ( co widac : ) ,dyktatorką, pedanką a co się z tym wiąże .Uwielbiam M jak miłośc, Dr House i Detektywa Monk i Perefekcyjną Panią Domu : ) Szukam przyjaciółki , otwartej, lojalnej, szczerej ( sama jestem do bólu ) i tak samo zwariowanej jak ja :( Jestem zodiakanym KOZIOROŻCEM który ceni sobie ciężką prace , stałośc i wytrwałośc i uwielbie nastawienie na cel . Jeśli znajdzie się KTOŚ, kogo mój opis nie zniechęcił, chętnie NAWIĄŻE Z NIM KONTAKT ( domea666@gmail.com ). Pozdrawiam Dominika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Witaj Marianna,
Ja jestem w twoim wieku. Chętnie bym sie z kims "normalnym" zaprzyjaźniła więc jeśłi masz ochotę to pisz. mazrenka.l@interia.pl
Pozdrawiam
Marzena
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześc Dominika,
Ja tez szukam przyjaciółki choć wiem że to niełatwa sprawa. Ludzie są obłudni i zakłamani, ale trzeba próbowac - bo ja wierze zę na tym globie jest mnóstwo fajnych i wartosciowych ludzi tylko trzeba ich odszukać. Piszesz ,że jestes gaduła - no to mamy cos wspołnego - więc mam nadziieję, że nie będzie chwili ciszy jakbyśmy się spotkały:)
Ja jestem 10 lat starsza od ciebie - ale jeśłi ci to nie przeszkadza to chetnie cięc poznam.
Pozdrawiam ciepło
Witajcie Dziewczyny! Ja mieszkam w Ostrowie Wlkp, jestem w zwiazku, mam córkę w wieku szkolnym. Mam sporo czasu. Chętnie nawiążę kontakt z kimś, kogo życie nie oszczędziło. Nie chodzi o wylewania wzajemnych smutków tylko o zrozumienie. Nie jestem imprezowiczką, nie palę, piję czasem browarka z mężem i jest fajnie. Wygrałam walkę z rakiem, to mnie nauczyło innego spojrzenia na własne życie, na ludzi, ustaliło nowa hierarchię wartości. Nadal się leczę ale to juz tylko profilaktycznie. Wyglądam podobno normalnie i staram sie żyć normalnie, choć nie zawsze mi to wychodzi. Jeśli znajdzie się jakaś bratnia duszyczka skądkolwiek i jakiejkolwiek płci to proszę o maila. Czesem miałoby się ochotę pogadać z kimś a nie bardzo jest z kim, znajomi maja swoje sprawy, tych kilku koleżanek, które mam nie mogę ciągle eksploatować. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i czekam na maile :) graffiti314@tlen.pl
Hej hej wszystkim !
Dopisuję się do poszukiwań...
Również jestem przyjezdna i brak mi bliskich osób.
Rodzina i przyjaciółki mieszkają w Krakowie, a ja w Gdyni.
Pierwszy wpis to prawdziwa sztuka, której ja (mam wrażenie) uczynic dobrze nie umiem. Bo jak się przedstawic ? Co napisac ? Jak nie popaśc w skrajności ? Tyle myśli stłoczonych w głowie, tyle słów chciałoby zaistniec...
To po kolei... jestem ciekawą świata i ludzi nieśmiałą gadułą, taką przed którą wszscy dają dyla, gdy tylko zauważą ją po drugiej stronie ulicy (bo a nuż przejdzie !). Mówię, mówię bez końca. Aż męczę tym siebie... ale jak ja to lubię !! Do tego jestem taka głupiomądra... zawsze na wszystko mam odpowiedź i to wg mojej własnej oceny - najgenialnielszą. Przynudzam, zanudzam i zamęczam... Chcę z tym walczyc. To będzie trudne, bo jestem neurotykiem (takim niemal typowym DDD). Od niemal trzech lat jestem mamą - i cóż z tego (ktoś powie), więc to jest najlepsze co może byc na świecie - przeglądac się w tych kochających bezwarunkowo oczach każdego dnia, widziec swoje ruchy i zachowania w powielonej karykaturze, słuchac swojego "matko boska" i uśmiechac się każdego dnia (nie bo tak wypada, trzeba, itd itp tylko dlatego, że uśmiech ciśnie się sam na usta)... heh żałuję, że zostałam tak późno mamą. Jestem już stara (nie obrażając nikogo ! własne odczucie !), a tak fajnie jest miec młodą mamę...
Jestem niepoprawną marzycielką, wciąż szukam ideałów i wierzę w ludzi. Miałam w życiu kilka ciężkich chwil do przeżycia (jak każdy z nas) i wyszłam z nich trochę obita, ale mocniejsza. Choc nie raz łzy ciekną po policzku staram się byc wierna sobie, swoim ideałom i nie iśc łatwą drogą. Bo jak powiedział ktoś bardzo mądry - trzeba od siebie wymagac, chocby inni nie wymagali...
Tyle tytułem wstępu.
Gdyby któraś z Was chciała podjąc to niełatwe wyzwanie...
podaję e-mail: 7Fasolka@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też szukam przyjaciólki mam podobnie i jestem ze Skierniewic tylko że jestem od Ciebie troche młodsza Angela pozdrawiam 18850669
Witam Was dziewczyny. Proponuję Wam organizowane spotkanie /musicie zebrać grupę około 10 dziewczyn/. Ja ze swojej strony oferuję mile spędzone 2 godziny, gdzie nauczę Was, jak wykonać prawidłowy makijaż. Zapewniam miejsce i wszelkie niezbędne kosmetyki i akcesoria.
Jeśli jesteście zainteresowane proszę o kontakt. tel 608 336 529 Iwona
witam.

znajdzie się ktoś z Łodzi. Mam 33 lata i 3 letniego synka, nie pracuje i chętnie bym poznała fajną dziewczynę w podobnym wieku.
atena29@o2.pl
Tez chetnie się zaprzyjaźnie ;)

Od pół roku w trojmiesice, jakoś mało znajomych i to mi doskwiera :D

20 lat, mieszkam z chłopakiem, studiuję.

Brak kolezanek, plotek, wspolnych zakupow, czy też wypadów gdzieś!
Studiuję zaocznie, więc czasu wolnego mam full ;)

Bardzo chetnie poznam osoby w podobnej sytuacji ;)

Jeśli też masz chlopaka i macie ochotę na wspolne piwko, czy tez zaprzyjaznienie się to tez fajnie ;) Oczywiscie bez podtekstow :D

moniaz90@o2.pl

A może jakies wpolne wakacje ? :D
Kurczę jaki odzew , jak morze :dPanie, może kawka ? w weekend?
Jestem z Gdyni.
fidofil@wp.pl
witam mam na imie Monika jestem z gdyni napisz cos wiecej o sobie oliwier11042004@wp.pl
Hellow! Mam na imię Agnieszka i mam 23 lata. Mieszkam w Gdyni. Mam rodzinę(mieszkającą 450 km dalej),jakiś znajomych,studia,faceta,ale jednak czegoś mi brakuje. Czuję się samotna.I tak jak Wy poszukuje prawdziwej przyjaciółki,kogoś z kim mogłabym szczerze porozmawiać,wyjść na kawę czy cos w tym stylu.
Jeśli jest ktoś chętny na nową znajomość to moje namiary ice06@wp.pl lub gg 6373892
lileczka24@prokonto.pl
Jakby któraś była chętna pogadac ;)
hejka!
Ja niestety niemieszkam w trójmieście(mała wieś koło Pucka),ale tez szukam przyjaciółki(moja "prawdziwa" mnie troszke zawiodła ;()

Mam 21 miesięcznego synka i wspaniałego męza.
Pozdrawiam
3843225 25letnia szalona gaduła z Gdańska :D
A co mi tam, tez sie dopisze ;-) Moja najlepsza przyjaciolka daleko i smutno tak samej. Nie pracuje, mam 4-letniego synka i mieszkam w Gdyni. Przydalaby sie tak PRAWDZİWA przyjaciolka.
kelebek-1@gazeta.pl
A czy są jakies dziewczyny po 40?bo wydaje mi się ,że ja jestem jedyna .....Pozdrawiam- Marianka
Moje gg 21179217 odezwijcie się...
Mój nr gg 5563415
Iwona na Twoj adres mail nie moge wyslac wiadomosci napisz gg moj to 7281432
Witam:) To i ja się do Was dopiszę. Mam na imię Iwona, 35 lat w tym roku i ponad dwuletniego synka. Też brakuje mi kogoś do pogadania. Mieszkam w Gdyni. Mój mail: ivonnebest@gazeta.pl.
Pozdrawiam
hej jestem z gdyni dokładnie Obłuże i chętnie poznam koleżanki mam córeczkę prawie 5l ja mam23l i męża który dużo pracuje zainteresowane piszcie gg 17730417

Inne tematy z forum Kobieta

Rozwod dobry adwokat (405 odpowiedzi)

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (42 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry