Widok

Szukam rowerzysty bandyty

Strzyża Zaspa Temat dostępny też na forum:
Szukam człowieka, który kopnął mój samochód 7 stycznia 2016 około godziny 13.20 na zbiegu ulic Chopina i Grunwaldzkiej w Gdańsku (blisko nowych siedzib WSB i IPN). Zdarzenie na filmie:
http://trojmiasto.tv/Rowerzysta-zatakowal-samochod-13712.html

Bandzior jechał w stronę Oliwy.

Proszę o pomoc i info na podajdanebandyty@wp.pl
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 46
Sam testuję BEZ - stuningowanego łucznika 1937, bo ma torpedo i nie mogę go narażać na niekontrolowane gleby.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
się "zajonc" śmiej. zapraszam do testowania. BEZ Tulci.
Może potrenuj najpierw na biegowym. :)))))))
A OBOWIĄZKU oczywiście nie ma.
no i?

oto to tu jest ostatnia oaza wolności! tu nie ma regulaminowego obowiązku konsekwentnego używania tego samego podpisu, więc podpis jest też wypowiedzią! nie oceniajmy tekstów po ich formie i tonie, jak pieski, tylko po treści, jak rozumni ludzie! tu wystarczy cenzura w formie skryptu wycinającego bdzitkie wyrazy i linki, jeśli już upierac się że jest konieczna...

sorry za logorrheę. uczę się jeżdzić na nowym rowerze i idzie mi źle
Może i ma rację, a może nie. Za to ID ma takie samo jak adi adi.
Nie będę Ciebie kopał za styl i "stiff upper lipp register", a mógł bym, sam mnie nie raz kopnąłeś, ale...

Czerwone wężyki?!? Przyjmujesz niedopuszczalne założenia! Nie tylko, że ktoś ma maturę nie od Giertycha, ale że używa Twego $ystemu Operacyjnego w Twej $łusznej Końfiguracji. Spróbuj namówić mojego iPada do takich mecyjów jak czerwone węźyki, to ci wyczyszczę i naoliwię łańcuch. Choćby i w komputerze, a co...

Tymczasem, ten sam infok portalikowy, ktory dał opcję spellcheku do forum pod artykulikami, choć nie musiał, nie dał jej pod to trolloforum, choć łatwo mógł. Część winy jest więc jego, także w tym aspekcie. Atakowanie Naszych Trolli, plujących we "właściwym kierunku", zniechęca ich. A to nie jest forum dla Miodków i Jagodzińskich, tylko dla rowerzystów. Rysiu, wszystko jedno jak piszemy "uajńcuh", za to umiemy go ocenić, wymienić, napiąć, zakuć, a przede wszystkim użyć. A Miodki niekoniecznie.

Nie mówiąc o tym, że moim zdaniem troll ma rację, choć wyraża ją... zbójecko. Prowokacyjne wpisy mototrolla zasłużyły na potępienie. Nie tęp naszych, proszę, tak nas niewielu....
Ok, na początek, pisze się "kopnął". "Kopnoł" jest podkreślane czerwonym wężykiem, co powinno skłaniać do zastanowienia nad pisownią. W kolejnym odcinku przejdziemy do stylu, gramatyki, a na koniec omówimy znaczenie inwektywy w efektywności argumentacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za podobne wykopki przynajmniej część winy ponosi infok, który tak urządził to forum.

Data zamieszczenia tekstu nie jest bardzo widoczna dla nieuważnego, często nowego czytelnika. Sam się raz nabrałem.

Rysiu, pls, nie naskakuj tak na Nasze Trolle, tylko je cywilizuj, poprawiaj, rafinuj. Ewolucyjnie, a nie Eliminacyjnie. Bo im nas więcej, a im mniej mototrolli, tym lepszy staje się świat ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W sąsiednim wątku proponujesz mu gofry. Dystans ma znaczenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ty, chłopcze, już na rower więcej nie wsiadaj, bo wstyd nam przynosisz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
pajac jesteś, sam wymusiłeś pierwszeństwo. sam bym też kopnoł a w najlepszym przypadku opluł Cie. może byś sie nauczył prostaku a nie się czepiasz rowerzysty
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Klint Istłud na rowerze i w kasku ;-)
Hmmmm, fajnie że Pan nagłośnił tę sytuację. Dzięki temu kierowcy samochodów są ostatnio jakby ostrożniejsi i bardziej uprzejmi w stosunku do rowerzystów. Chciał Pan zrobić z niego bandytę, a zrobił Pan bohatera samotnie walczącego z blachosmrodową dyktaturą :-P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dlaczego namawiasz do przemocy ?
Uważasz że pobicie kogoś za wypowiedź jest OK
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
" to ja ... możesz mi teraz naskoczyć :P "

Jeśli napisał to poszukiwany rowerzysta to tylko potwierdza że jest żałosny.
Jeśli napisał to ktoś inny to też jest żałosny chociaż zapewne wydaje mu się że jest dowcipny i sprytny.

Ludzie nie zachowujmy się jak g*wniarze na drodze. Nie popierajmy też nagannych zachowań na drodze i na forum.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie pochwalam zachowania rowerzysty. po wypowiedziach kierującego samochodem szkoda że ten rowerzysta ci porostu nie wpitolił
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Chyba miało być "jego nigdy nie ostrzegą".
Mógł pisać nawet siedząc u papieża na kolanach, ale skoro ktokolwiek jest w stanie stwierdzić jego przybliżoną lokalizację, to odpowiednie służby są w stanie stwierdzić to z dokładnością do kilku metrów.
A to raczej całkowicie obala jego poczucie nieuchwytności.

Niestety radykalni wyznawcy jedynej, czyli własnej racji tego nigdy nie ostrzegą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zaraz w Londynie komuś przykopie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To ci rozszerzę poszukiwania. Mógł też napisać z kopro, ale spoza kraju. Mógł pisać ze statku pasażerskiego z serwerem linii w UK. Mógł pisać z Gda, ale przez Tor Browser, Mógł pisać z Gda, ale przez anonumouse. Jak bym się zastanowił, to mogę dać takich kilka. Co do gnid, unikaj luster.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry