Widok
Nuda negatywny stan emocjonalny, polegający na uczuciu wewnętrznej pustki, zwykle spowodowany jednostajnością, brakiem zmiany otoczenia, brakiem bodźców, a czasami chorobą.
Nuda to stan obojętności i braku zainteresowania. Jest traktowana jako odmiana frustracji lub stresu. Czasami może doprowadzić do innych stanów emocjonalnych, jak np. agresji. :)
Nuda to stan obojętności i braku zainteresowania. Jest traktowana jako odmiana frustracji lub stresu. Czasami może doprowadzić do innych stanów emocjonalnych, jak np. agresji. :)
Wdr zacytowałeś na chybił- trafił i w rezultacie chybiłeś. Wszystko dalekie od prawdy.
Cross tolerancja jest niezbędna, żeby funkcjonować w tym świecie i nie zwariować. Dzięki niej nie przejmuję się mało istotnymi zachowaniami czy sprawami. Osoby lub rzeczy odbiegające od moich wzorców, światopoglądu nie są gorsze. Są po prostu inne :)
Wymagać mogę jedynie od siebie i najbliższych. Realnie patrząc na obcych nie mamy żadnego wpływu i niby dlaczego miałoby być inaczej. To podchodziłoby pod reżim.
Cross tolerancja jest niezbędna, żeby funkcjonować w tym świecie i nie zwariować. Dzięki niej nie przejmuję się mało istotnymi zachowaniami czy sprawami. Osoby lub rzeczy odbiegające od moich wzorców, światopoglądu nie są gorsze. Są po prostu inne :)
Wymagać mogę jedynie od siebie i najbliższych. Realnie patrząc na obcych nie mamy żadnego wpływu i niby dlaczego miałoby być inaczej. To podchodziłoby pod reżim.
Jest na Forum Jegomość taki,
Przez samego siebie trzyliterowym skrótem nazwany.
Swoje zdanie owszem ma,
Choć jego wyjawienie nie zawsze cokolwiek da.
Riposty ma cięte niczym pazury,
a humor zbliżony do deszczowej chmury.
Nie znam Go jednak,
więc w myślach się gubię.
Zakończę w ten sposób
hm... nawet Go lubię :)
Przez samego siebie trzyliterowym skrótem nazwany.
Swoje zdanie owszem ma,
Choć jego wyjawienie nie zawsze cokolwiek da.
Riposty ma cięte niczym pazury,
a humor zbliżony do deszczowej chmury.
Nie znam Go jednak,
więc w myślach się gubię.
Zakończę w ten sposób
hm... nawet Go lubię :)
Jak odpowie, to roztropnie,
W szkole miała dobre stopnie,
Chodź się w rymach ciągle gubi,
Twierdzi przy tym że mnie lubi,
Śpiewa gorzej niż w operze,
Za to świetnie jeździ na rowerze,