Widok

Szukam taniego Dj-a!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie planujemy wesela tylko skromny obiad dla najbliższej rodziny. Szukam Dj-a który puści nam w tym czasie trochę muzyki. Polecajcie proszę kogo możecie.
Nie ukrywam ,że najważniejszym kryterium jest cena bo mamy bardzo ograniczoną kwotę na ślub, a w żadne kredyty bawić się nie zamierzamy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
i jeszcze się nażrą i nachleją za darmo!
Jak dla mnie ceny z kosmosu. Ja za 1500 muszę pracować 3 tygodnie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
temat sprzed trzech lat ale moze ktos dysponuje taką składanką?
sama wyprawiam obiad w czerwcu i byłabym bardzo zainteresowana takim rozwiązaniem

southbeach@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szukam taniej panny młodej i gratisowego DJ-a .
Zibi zamknij pysk.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
To była małpa , DJ , prawdziwy nigdy nie skacze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tą jedynkę kliknął Zibi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Grasz dopiero 5 lat !
Znając życiowe realia 1,5 roku , czyli g... wiesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
debil
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Totalnie się z tym nie zgadzam!
Byłem na kilku weselach gdzie dj był jedynie odpowiedzialny za zadbanie o wciskanie przycisk play i puszczaniu to czego chcą ludzie i było fantastycznie! Jak ludzie są normalni i na poziomie to nie potrzebują osoby która będzie im mówić kiedy i jak mają się bawić.
Byłem też na weselu z którego pamiętam tylko twarz dj'a-wodzireja. Był superaktywny, przeprowadzał konkursy, skakał, śpiewał itd. Jak dla mnie i wielu moich znajomych-żenada. Dj powinien być niewidzialnym tłem imprezy a nie jego centrum jak się często dzieje.

A co do pieniędzy jakie życzą sobie DJ, hmm, 1500zł za noc, 4 noce w miesiącu i jest jakieś 4000zł na rękę - o łatwiejszą pracę chyba w tym kraju trudno :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
dla mnie to jest po prostu żałosne co robisz dj zibi, czy tam pseudo dj zibi. Reklamowanie się że jest się dj-em z pseudo profesjonalnym sprzętem i prowadzeniem za darmo jest po prostu żałosne. Ludzie zacznijmy się szanować bo za niedługo każde wesele będzie prowadzone przez audycje z radia. Jest to jedyny dzień w życiu, a koszty profesjonalnych dj-ów nie są wysokie jednak każdy chce oszczędzać, to ja zaproponuję zaoszczędzić na jednym posiłku mniej lub mniejszej ilości wódki na weselu, a nie na dj-u lub fotografie. Bo tak naprawdę słaby dj-ej nie rozkręci zabawy weselnej - więc nie będzie co pamiętać, a dodatkowo oszczędzając na fotografie nie będzie zdjęć które są utrwaleniem tego wyjątkowego dnia. Czekam na opinie co o tym sądzicie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dajesz się łatwo prowokować i po prostu jesteś PAŁĄ !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
na jakiej podstawie tak twierdzisz dupku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Czemu nikt nie odważy się napisać , że Zibi to najzwyklejsza pała na świecie ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
dać w mordę, zapraszam, czemu sie nie umawiasz? ja tel podaje ty nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
szukasz taniego dj, czy robisz sobie jaja 6003217068???????????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
http://www.40stopni.pl/ moze tez przypadnie ci do gustu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moge polecic dj, ktory bedzie gral u nas..widzialam i slyszalam jak zapuszcza muze..napsiz do mnie na priv to zostawie namiary:-) jest tani patrzac na pozostalych dj...a naprawde warto:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czyli postanowiłaś wydać pieniądze zupełnie bez sensu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
PRZYPOMINAM ŻE W 2011 ROKU ZAGRAM KAŻDE WESELE GRATIS !!! POLECAM SWOJE USŁUGI. MAM JESZCZE SPORO WOLNYCH TERMINÓW. PROFESJONALNY SPRZĘT, DOJAZD WŁASNY, PODPISUJĘ UMOWĘ GWARANTUJĄCĄ, ŻE NIE JEST TO ŻART.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
poprosimy adres e-mail
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dj Zibi ,chcę ci dac w mordę , wiesz za co ? Bo jesteś bezczelny i należy ci się..
Umówmy sie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry