Widok

Szukam taniego Dj-a!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nie planujemy wesela tylko skromny obiad dla najbliższej rodziny. Szukam Dj-a który puści nam w tym czasie trochę muzyki. Polecajcie proszę kogo możecie.
Nie ukrywam ,że najważniejszym kryterium jest cena bo mamy bardzo ograniczoną kwotę na ślub, a w żadne kredyty bawić się nie zamierzamy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam,

Proszę podać szczegóły (termin, miejsce, godziny) na maila freelance09@o2.pl a w międzyczasie proponuję zapoznać się z ofertą http://www.djnika.muzzo.pl

Z muzycznym pozdrowieniem,
djNiKA
Z muzycznym pozdrowieniem,
djNiKA & zespół D-STAR - ARTYSTYCZNA OPRAWA UROCZYSTOŚCI

https://www.planujemywesele.pl/31990-d-star
http://djnika.dje-wesele.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
a jaki termin? mogę polecić swojego kuzyna, świetnie się sprawdza jako dj na weselach i na przyjęciach, napisz do mnie na maila to podam Ci namiary :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam Podaj @ przedstawie ci Oferte !! swoją lub zadzwoń napewno się dogadamy 505-677-100
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
w ramach promocji zrobie to gratis. Oferta poważna 603217068
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18
Jak znam życie to przez najbliższe 10 lat będziesz robił same promocje.
Gratuluję.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
to moja sprawa, stać mnie na to
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15
debil
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
To może jeszcze dopłać im Zibi - Szanujcie się DJ-e bo to co robicie jest żałosne.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
A nie wolisz po prostu zrobić sobie sama składanki? Restauracja zapewne dysponuje nagłośnieniem... Ja tak zrobiłam na moim obiedzie dla rodziny i było super, bo muzyczka sobie cicho leciała w tle, a rodzina mogła spokojnie porozmawiać.
dj Paweł Zajkowski polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
temat sprzed trzech lat ale moze ktos dysponuje taką składanką?
sama wyprawiam obiad w czerwcu i byłabym bardzo zainteresowana takim rozwiązaniem

southbeach@op.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam jestem dj-em już ponad 5 lat, oferuje w dobrej cenie twoje wesele dysponuje własnym sprzętem odtwarzacze pioneer 1000cdj mk3, mikser pioneer djm600, pary, dymiarka, lasery, skanery, dwie głowy ruchome, strobo, efekt światła wody, nogłośnienie końcówki mocy ldm electronic oraz końcówka mocy fonica 4razy200W do tego para kolumn 2razy ldm 500W w RMS druga para to HQ power 2razy po 300W w RMS, poważna oferta dobra cena full serwis djszymix@onet.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Dj Zibi ,chcę ci dac w mordę , wiesz za co ? Bo jesteś bezczelny i należy ci się..
Umówmy sie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
dać w mordę, zapraszam, czemu sie nie umawiasz? ja tel podaje ty nie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
Grasz dopiero 5 lat !
Znając życiowe realia 1,5 roku , czyli g... wiesz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
poprosimy adres e-mail
PRZYPOMINAM ŻE W 2011 ROKU ZAGRAM KAŻDE WESELE GRATIS !!! POLECAM SWOJE USŁUGI. MAM JESZCZE SPORO WOLNYCH TERMINÓW. PROFESJONALNY SPRZĘT, DOJAZD WŁASNY, PODPISUJĘ UMOWĘ GWARANTUJĄCĄ, ŻE NIE JEST TO ŻART.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
Czyli postanowiłaś wydać pieniądze zupełnie bez sensu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
moge polecic dj, ktory bedzie gral u nas..widzialam i slyszalam jak zapuszcza muze..napsiz do mnie na priv to zostawie namiary:-) jest tani patrzac na pozostalych dj...a naprawde warto:-)
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.40stopni.pl/ moze tez przypadnie ci do gustu :)
image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
szukasz taniego dj, czy robisz sobie jaja 6003217068???????????????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Czemu nikt nie odważy się napisać , że Zibi to najzwyklejsza pała na świecie ?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
na jakiej podstawie tak twierdzisz dupku?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dajesz się łatwo prowokować i po prostu jesteś PAŁĄ !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
dla mnie to jest po prostu żałosne co robisz dj zibi, czy tam pseudo dj zibi. Reklamowanie się że jest się dj-em z pseudo profesjonalnym sprzętem i prowadzeniem za darmo jest po prostu żałosne. Ludzie zacznijmy się szanować bo za niedługo każde wesele będzie prowadzone przez audycje z radia. Jest to jedyny dzień w życiu, a koszty profesjonalnych dj-ów nie są wysokie jednak każdy chce oszczędzać, to ja zaproponuję zaoszczędzić na jednym posiłku mniej lub mniejszej ilości wódki na weselu, a nie na dj-u lub fotografie. Bo tak naprawdę słaby dj-ej nie rozkręci zabawy weselnej - więc nie będzie co pamiętać, a dodatkowo oszczędzając na fotografie nie będzie zdjęć które są utrwaleniem tego wyjątkowego dnia. Czekam na opinie co o tym sądzicie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Totalnie się z tym nie zgadzam!
Byłem na kilku weselach gdzie dj był jedynie odpowiedzialny za zadbanie o wciskanie przycisk play i puszczaniu to czego chcą ludzie i było fantastycznie! Jak ludzie są normalni i na poziomie to nie potrzebują osoby która będzie im mówić kiedy i jak mają się bawić.
Byłem też na weselu z którego pamiętam tylko twarz dj'a-wodzireja. Był superaktywny, przeprowadzał konkursy, skakał, śpiewał itd. Jak dla mnie i wielu moich znajomych-żenada. Dj powinien być niewidzialnym tłem imprezy a nie jego centrum jak się często dzieje.

A co do pieniędzy jakie życzą sobie DJ, hmm, 1500zł za noc, 4 noce w miesiącu i jest jakieś 4000zł na rękę - o łatwiejszą pracę chyba w tym kraju trudno :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
W tą jedynkę kliknął Zibi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
To była małpa , DJ , prawdziwy nigdy nie skacze.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
i jeszcze się nażrą i nachleją za darmo!
Jak dla mnie ceny z kosmosu. Ja za 1500 muszę pracować 3 tygodnie!
Szukam taniej panny młodej i gratisowego DJ-a .
Zibi zamknij pysk.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry