Widok

Szukam żłobka, klubu malucha - możecie coś polecić?

Witam,
Dziewczyny, czy możecie polecić mi jakiś żłobek, klub malucha w okolicy chełmu lub ujeściska? Bardzo zależy mi na Waszych opiniach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
cześć mieszkam w tych okolicach ale sam wożę dziecko do klubu wesołego smyka http://klubwesolegosmyka.pl/o_klubie/ na zaspę. W naszej okolicy jest sporo tego typu klubów ale są nowe i właściwie nie wiadomo jak tam jest. Mam nadzieje, że wypowiedzą się tez inni - chętnie zapoznam sie z waszym zdaniem
Dzięki ale jak dla mnie za daleko ;o(
A może koś wie coś na temat Akademii Dziecka Małe Słoneczka na ul. Lubuskiej?
a to to samo co akademia dziecka słoneczny zakątek...? tez było przy lubuskiej 11...
Słoneczny Zakątek i Tęczowy zakątek (na Karkonoskiej) prowadzi ta sama Pani Magda.
Ja polecam Tęczowy zakątek. Nasz synek chodził tam ponad pół roku (zaczął jak miał roczek). Warunki sa bardzo dobre, zwłaszcza ogród latem był super. Ciocie fajne, a Pani Magda bardzo otwarta. Gdyby nie przeprowadzka, nie zabieralibyśmy Gabrysia z tamtąd. Jak masz jakieś pytania, to pisz na priv :)
Ola
Mój synek też chodzi do Tęczowego zakątka. P. Magda bardzo miła jak i pozostałe opiekunki. Synek wybawiony wraca :)
image
image
Ewcia, a jak synek ma na imię? I w jakim jest wieku? Może sie razem bawili?
Ola
Nie, to nie to samo ;o)
ale dzięki za info na temat Słonecznego i Tęczowego Zakątka , też brałam ten punkt pod uwagę.
ollutka0 Dzięki; możesz napisać czy to duży punkt i ile dzieci przyjmują? Czy wiesz jak tam trafić komunikacją miejską?
Nie wiem ile dzieci tam w tej chwili jest. Jak Gabys odchodził w połowie stycznia, były 2 grupy. W Gabrysia grupie było ok 10 dzieci zdaje się.
Jeśli chodzi o dojazd, my dowoziliśmy samochodem. Ale z tego, co wiem, trzeba dojechać autobusem na przystanek przy ul Wieżyckiej, i potem niestety jest kawałek do przejscia.
Chciałabym sie tu podzielić czymś, co jest dla nas ważne. Przeprowadzilismy się do innego miasta i tu Gabrys chodzi do żłobka państwowego (Gabryś w maju skończy 2 latka). Wiadomo, w państwowej placówce wiecej dzieci, inne podejście. Ale Gabrys się bardzo szybko zaadaptował. Na początku przez tydzień zostawał na 2 godziny (od razu sam). Płacz był przez 4 dni. Potem stopniowo wydłużaliśmy czas. Teraz odbieramy go po spaniu. Rano, jak juz wejdziemy do żłobka, az się rwie. Wchodzi sam do sali, robi papa i z usmiechem biegnie do dzieci. Jest super a to dzieki pracy Pań z Tęczowego Zakątka, które pokazały Gabrysiowi jak fajnie można się bawic w żłobku. Ogromny szacunek dla wszystkich Pań, a szczególnie dla Pani Magdy i Małgosi, które Gabrys sobie upodobał najbardziej :)
Ola
dzięki :o)
Co prawda Tęczowy Zakątek, nie jest po drodze do mojej pracy, ale jak faktycznie maja tam fachową opiekę to warto się poważnie zastanowić.
A może ktoś jeszcze ma jakiś sprawdzony żłobek? Może też być w okolicy siedlec, kartuskiej.
A może ktoś jeszcze ma jakiś sprawdzony żłobek? Może też być w okolicy siedlec, kartuskiej.
hop hop :o)
Zapraszam na zapisy do nowego żłobka na Osowej, przyjmujemy dzieciaczki od 3 miesiąca życia do 4 lat, zaczynamy 1.04, drzwi otwarte w połowie marca a zapisy przyjmujemy telefonicznie pod nr tel. 515-268-821 oraz 667-149-190
Zostało nam jeszcze kilka miejsc wolnych
Zapraszamy
podbijam
ponawiam
Witam

Jest "ZielonoMi" ogródek żłobkowy na Orunii ul. Trakt Św. Wojciecha, przyjmuje dzieci od 1,5 roczku. czesne 450pln plus wyżywienie.tel. 500 152 038
czy w tym zielonomi rodzic moze byc razem z dzieckiem ???chodzi o pare godzin w tygodniu
image
Mamy okres adaptacyjny, który trwa tydzień i wówczas rodzic może przez 1h być ze swoim Maluszkiem.
Oczywiście 1h dziennie przez tydzień:)

Inne tematy z forum Ujeścisko

Muza musi grać. (2392 odpowiedzi)

:) Dobrze jest jak gra, (co by nie zabrzmiał tytuł wątku zbyt autorytatywnie)....

Wiśniowa Aleja (41 odpowiedzi)

Położenie osiedla w niewielkiej odległości od al. Armii Krajowej oraz al. Pawła Adamowicza...

Zamojska Vita (3 odpowiedzi)

Ujeścisko oferuje bogate zaplecze handlowo-usługowe. Są tu dostępne sklepy, a także poczta,...

do góry