Hej dziewczyny ja jestem z Matarni, spaceruję z moją 11 miesięczną córeczką najczęściej przez Niedźwiednik do Wrzeszcza. Czasami zapuszczamy się też dalej. Jeśli są jeszcze jakieś chętne dziewczyny na wspólny spacerek podaje maila Kobritta@wp.pl piszcie to możemy się konkretnie umówić. Pozdrawiam
Gosiak:-)
Jasiek ma 5 miesięcy. A spaceruję różnie:) Zazwyczaj koło Kościoła,jak jest cieplej to na plażę. Spaceruję razem z koleżanką która ma synka 6 miesięcznego:) Wychodzimy zazwyczaj ok.11:) A Ty? Możemy się jakoś spotkać,a moze powiedz jaki masz wózeczek,a nuż skojarzę;)
dziewczyny ja tez chetan na spacery kaśka ma 3 miesiące jestem z oliwy więc park jelitkowo deptak w brzeźnie która na piatek chętna bo jutro beby kino a w czwartek aktywna mama i bede na moprenie na marusarzówny i około 11.30 chętne na spacer
Kolorowa Parasolka ja zazwyczaj spaceruje koło jeziora ze swoim małym kudłatym psiakiem.Czasami też po stogach.Mam pomarańczowo czarnego coneco.A jakim wózeczkiem ty się rozbijasz?
Gosiak,deltima niebieskiego,takiego żarówę;) Już spacerówka;) A koleżanka xlandera zielonego,też żarówkę;)
Jutro mnie nie ma na Stogach,ale chętnie umówię się w czwartek. Co Ty na to?