Widok

Szukamy towaryszek:-)

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukamy z koleżanka towarzyszek spacerów,kawek itp:-)
Mieszkamy na Gdańskich Stogach-dzieciaki w tym samym wieku mamy:) Różnica 2 tyg.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fabiankowa, ja jestem tez z okolic Wrzeszcz/Zaspa. Moze dzis lub jutro po 16 jakis maly spacerek albo plac zabaw? Fajna pogoda:) Moja corcia ma 15mies. i chce glownie na swoich nozkach wiec nie robimy kilometrow:)
Małga:)
Jestem chętna,ale niestety tylko w weekendy.. Pracuję w tyg:)
Patunga weekendy to u nas gorzej, bo często wyjeżdżamy :-)
Ew jakieś wolne jak będę miała :-) Np urlop w listopadzie :) To sie odezwę:)
czesc ja jestem ze stogow, mam 2,5 letniego synka i 6 miesieczna goske (pewnie nie raz sie mijalysmy) chwilowo choroba u nas ale ide dzis do kjontroli ze starszym wiec moze pozwola nam na spacery
w jakich godzinach z regoly wychodzisz?
hej, fajnie, że napisałaś :-) Teraz jestem na wakacjach, ale jak wrócę (2 tyg) to na pewno się odezwę. Możesz podesłać mi swojego maila? Mamy dzieciaczki w podobnym wieku :-)
Czesc. Ja tez mam synka 2,5 letniego. Chetnie pospacerowalibysmy z Wami. Jesli kontrola u lekarza wypadla dobrze i mialabys chec na spacer daj znac gg 12950856.
też jestem z wrzeszcza mam 11miesięcznego synka i chętnie poznam inne mamy :) mój mail kaja.wu89@gmail.com
Podbijam :-)
Siedzę z dwójką maluszków w domku:) Może któraś mama też? Chętnie dołącze do spacerujących:D
To i ja podbiję temat :D Jestem z moreny i chętnie z kimś pospaceruję, pójdę na kawkę i poplotkuję. Moja córcia ma teraz 6 mcy :D

gg 7963766
a jajestem z brzeźna..był wątek brzeźnianek ale cięzko było sie umówic...
To ja się dopiszę ,może jakaś mama mieszkająca na Chełmie się znajdzie ,mój mały ma 14 mies.
Hop do góry:-)
A są tu może jakieś mamusie z okolic Wrzeszcza albo Strzyży? Mój synek ma już skończony roczek. Miło by było znaleźć jakąś mamusie z dzieciaczkiem w podobnym wieku... Latem można by z maluchami chodzić na place zabaw, na plaże i inne wycieczki ;)
ja ze stogów jestem,syn ma 5 lat,chodzi do zerowki a corcia ma 2 latka;)
wiola - ja jestem z Chełmu, mam córcie 3,5 ms i chętnie wybiorę się na spacer i ploteczki ;))

może dołączą sie do nas jeszcze jakieś Mamusie z okolic? :))
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
Sylwia z jakiej części jesteś ,bo ja mieszkam blisko Biedronki.
ja mieszkam koło tesco :))
"Dobre rodzicielstwo to w dużej części umiejętność radzenia sobie z własną bezradnością. (..) Trzeba rozstać się z wyobrażonym i wymarzonym dzieckiem po to, by spotkać się z tym, które ma się we własnym domu." A. Stein
No to super , jak będziesz miała ochotę na spacerek pisz na moje gg 8055651 umówimy się i pospacerujemy .
Ja jestem z Oruni Górnej, mieszkam blisko Biedronki. Mam 6 miesięcznego synka i też chętnie pospaceruję z innymi mamami bo nie znam nikogo z tych okolic.
do góry