Widok

Szukamy znajomych...

Szukamy mamy z bobasem ok 9 m-cy, która chciałaby się spotkać w parku Ronalda Reagana na Przymorzu.
Na kocyku dzieciaczki mogłyby pohasać, może nawet pobawić się ze sobą...
Dla dzieci będzie to na pewno pouczające i miłe doświadczenie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nam 13 także by pasowała choć tylko na niecałą godzinkę, bo później pracuje. Nasz maluch o 12 je dopiero drugie śniadanie. Park przy Potoku Oliwskim na Żabiance? Nie wiem o który chodzi ale zapewne chodziło o Park Tysiąclecia. Mi pasuje każde miejsce aczkolwiek jeśli chcemy zebrać większą grupkę to poleciłem Park Oliwski gdyż każdy wie gdzie to jest. Jako miejsce spotkania w parku mógłby to być Pałac Opatów, altana bądź pod palmiarnią. Wybór pozostawiam do waszych dyspozycji
chodzi o Park Oliwski :)
Ja też nie lubię drogi do Parku Oliwskiego, bo nie tylko nie ma bezpośredniego połączenia, ale i te schody w tunelu pod dworcem... Ale warto tam dotrzeć, tak mi się zdaje.

Co do godziny, dostosujemy się z małą, w tym wezmę dla niej jedzenie.

To nastawiam się na środę i śledzę temat.

(Eeee... młoda paro, jestem kiepska w nazwach a nazwy park tysiąclecia nawet w google nie znalazłam (dla Gdańska przynajmniej). W każdym razie pasmo zieleni na południe od ul. Pomorskiej miałam na myśli. Ale to może na przyszłość.)
Hmm... w sumie mogę poprzestawiać misiowy jogurt na potem i dać obiad o 11... Więc o 12 mogłoby być.
Sajwer - ja chyba i tak 12 podjadę, żeby tych schodów nie musieć pokonywać...
"12 podjadę" w sensie, że tramwajem :P
to jak dziewczyny
sroda na 12 w Parku Oliwskim?
My będziemy na pewno :)
przed wejsciem tym glownym? czy przed palmiarnia sie spotkamy?
Ja też nastawiam się na tramwaj dwunastkę. Ale nie jestem calkowicie pewna czy będę jutro. U moich rodziców jest rodzina w gości i nie wiem czy coś nam wspólnie nie wypadnie zrobić.
Postaram się jednak być (a i może wspólnie trafi się nam jechać tramwajem, Ewwa).
Może przed palmiarnią, co? Ściślej: blisko wejścia do ogrodu botanicznego, przy rotundzie.
My też postaramy się być. No chyba, że będzie lało. To o 12 przy palmiarni.
bedziem:)
Ewwa - wiesz, że od nas 12 już nie jeździ? są autobusy zastępcze? :P teraz 12 jeździ z Jelitkowa :P

http://ztm.trojmiasto.pl/kom.php?akId=599
Bedziemy pod Palmiarnia punkt 12:00 Wózek Mutsy, ja w białym kapeluszu. Do zobaczenia!
chyba, że będzie lało :P
Tak patrzę za okno i chyba dzisiaj nici ze spotkania :(
To kiedy następna próba? My na razie nie mamy żadnych planów, więc nam pasuje codziennie (preferowane dni pracujące, weekendy spędzamy raczej rodzinnie).
masakra za oknem :(
nic tylko pozostaje kiszenie w domu
Ale lipna pogoda:( chyba się nam dziś nie uda to spotkanie :(
No niestety pogoda nie dopisała... Myślę, że może umówimy się na przyszły tydzień, gdyż wątpię aby w tym tygodniu pogoda się poprawiła.
Jak by to był przyszły tydzień to na takich samych zasadach, czyli parki oliwski ok. 12 ? Co do godziny i dnia jeszcze się zmówimy!
Bez sensu ta pogoda :(
A ja jutro już do pracy wracam...