Widok

Szukamy znajomych...

Szukamy mamy z bobasem ok 9 m-cy, która chciałaby się spotkać w parku Ronalda Reagana na Przymorzu.
Na kocyku dzieciaczki mogłyby pohasać, może nawet pobawić się ze sobą...
Dla dzieci będzie to na pewno pouczające i miłe doświadczenie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za późno przeczytałam o waszym wypadzie do Alfy, Młoda Paro.
I co? Wybraliście jakieś butki?
Ja chciałam tam przymierzyć coś mojej małej ale sprzedawczyni o wyrazie twarzy poirytowanego buldoga zmierzyła mnie takim spojrzeniem że straciłam ochotę. Chyba jej przeszkadzałam gdy medytowała za kontuarem.
czesc
chetnie spotkałabym sie z moja Lilandeczka (14mies.) nad morzem lub na placu zabaw w wekend. Czy któraś z was jest chetna? Nie wiadomo czy pogoda pozwoli na harce na powietrzu, ale można spróbować:))))

A My jutro szukamy...

Witam. Najpierw przeprosiny dla Sajwer. Przepraszam, że nie odpisaliśmy. Widzę, że bardzo trudno się gdzieś spotkać. My idziemy jutro o 11:00 (o ile nie będzie padać) do Alfa Centrum. Przymierzać buciki dla malucha w Bartku . O 11:30 powinniśmy być na miejscu. Spojrzymy przed wyjściem na forum. jak coś Moro Mutsy Sport i dwójka małolatów z dzieckiem :) :P Pozdro.
No widzisz, bo wbiłam sobie do glowy że na pewno masz dziecko w wózku.
A jednocześnie na tej "patelni" pod palmiarnią nie mogłam długo trzymać małej więc tylko staralam się być blisko.... zresztą żeby nie przegapić kogoś z wózkiem.
:D
czekalam na zewnatrz na chodniku pod palmiarnia, widzialam ciebie patrzylas na mnie tez kilka razy jakbys kogos wypatrywala ale pomyslalam ze to napewno nie ty bo mialysmy czekac w konkrtenym miejscu ;) no szkoda mysle ze nast razem napewno uda sie nam spotkac ;););)
To jeszcze odnośnie tego niefortunnego minięcia się. Pod palmiarnią to pod rotundą (tak się umawialiśmy kiedyś, gdy z powodu pogody się nie udało) czy pod wejściem?

Pod rotundą o 11:40 nikogo nie było a potem krążyłam (zeszłam nad rzeczką, potem prosto pod wejście do palmiarni i z powrotem, i wreszcie na tą trawę).
Tylko że wypatrywałam kobiet z wózkami.
Oj, rany... z czterolatkiem? Przez ten topik o maluszkach do roku, do głowy mi nie przyszedł taki wiek. A na trawniku to byłam ja z małą.
Wobec tego nawet Ciebie nie wypatrzyłam.

Okazuje się że albo trzeba się umówić na godzinę, ścisle co do minuty i czekanie murem w jednym miejscu albo bardzo dokładnie opisać wygląd albo wózek.

Dobrze, Aga, że i tak chciałaś być w Oliwie. Ja to samo, bo musiałam szukać zgubionego kapelusika małej (przynajmniej to zakończyło się sukcesem).
sajwer nie bylam w czarnej bluzce ale rozowej , a ty mialas moze biale spodnie? no i pod palmiarnia nie bylo nikogo a uznalam ze skoro sie tam umawialysmy to tak bedziemy na siebie czekac...
Aga, myślałam że jesteśmy na temacie o spotkaniach maluszków w wieku 6 - 12 miesięcy bo jednocześnie o tym samym są dwa tematy.

Jeśli więc to ty byłaś w czarnej bluzce i z włosami blond, to nie pasował mi więc wiek dziecka, które wypatrzyłam ani długość Twoich włosów. A że wcześniej zaczepiałam pomyłkowo jakieś dziewczyny, to już bylo mi głupio.
I też się kręciłam przed rotundą palmiarni i przy potoku, między godziną 11:40 (tramwaj przyjechał taki że się nie dało wsiąść z wózkiem chociaż w rozkładzie miał być niskopodłogowy)
a 12:20, gdy poszłam.
Uznałam że nie przyszłaś.

Ty mnie też nie skojarzyłaś?
Sajwer nie mam dwulatka ale czterolatke ;) widzialam troche dalej ale na trawie jak jakas dziewczyna bawila sie z coreczka i miala trojkolowy wozek patrzylam na nia ale skoro ona nie interesowala sie nami to pewnie nie bylas to ty no i nie bylo to pod palmiarnia...poszlysmy wkoncu nad rzeczke ...
Ożesz... Byłam. Tego sie właśnie obawiałam że się nie poznałyśmy.
A zaczepiałam jakieś obce dziewczyny.

Byłaś z mamą i masz synka już całkiem podrośniętego, wyglądającego na dwulatka?

Nie widziałaś mnie z trójkołowym wózkiem??
Sajwer czekalam na ciebie ale nie przyszlas....pokrecilysmy sie jeszcze w poblizu palmiarni ale nikogo nie bylo.....no coz....choc i tak do parku mialysmy przyjechac
U mnie niestety drzemka się mocno przedłużyła, więc nie miałabym szans zdążyć - a Wam się udało? Bo ja tak czy inaczej byłabym chętna na wspólne spacerowanie i zabawy dzieci :) Na weekend wyjeżdżam, ale potem jak najbardziej. A niedługo w parku oliwskim będzie mozartiana - wprawdzie dla starszych dzieci, ale nasze maluchy też na pewno skorzystają z odrobiny muzyki klasycznej :)
ok :) bede napewno :)
Ja też mam problem zdążyć do 11:30, może więc równo 12-ta?
ja bede napewno moge sie troszke spoznic ale mysle ze do 12.00 bedziemy napewno na miejscu :) moje wlosy tez sa dlugie ;) wiek rowniez powyzej 30 dziestki ;)
To ja się zbieram z małą i idę.
Na 11:30 powinnam być pod palmiarnią a później między palmiarnią a rzeczką pod tym spadkiem na kołach młyńskich.

Aga, jak cię poznać?

Ja mam wózek trójkołowy z tylnymi kołami ustawionymi skośnie, włosy brązowe, średnio długie, wiek powyżej 30-tki.
ja dzis sie wybieram do parku oliwskiego z małą napewno, wiec jesli ktos bylby chetny na wspolne spedzenie czasu to bede czekala pod palmiarnia miedzy 11.30 a 12.00 :)
No to ja mogę być z małą w Parku Oliwskim.
Godzina jest mi obojętna, dostosujemy się.

Przed palmiarnią, jak wcześniej była mowa, nie?
no to jak umawiamy sie czy znowu nic z tego nie wyjdzie? ;)