Widok

Szukamy znajomych...

Szukamy mamy z bobasem ok 9 m-cy, która chciałaby się spotkać w parku Ronalda Reagana na Przymorzu.
Na kocyku dzieciaczki mogłyby pohasać, może nawet pobawić się ze sobą...
Dla dzieci będzie to na pewno pouczające i miłe doświadczenie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie też przyszłam ponarzekać. Tak się cieszyłam na spotkanie a chyba nie wypali.
Dobra, to ja już się nie zastanawiam. Jest niefajnie a mała wczoraj jakby zaczynała być przeziębiona (założenie półśpioszków usunęło objawy ;P), dzisiaj mnie łapie katar. Poza tym deszcz może wrocić w każdej chwili.

To jak co, to przyszły tydzień czy jakoś tak.
Ewwa, jakąś chwilę mam nadzieję że znajdziesz! Będę Cię dopytywać bo spotkanie bez Ciebie i Majeczki to nie to samo.
hehe :) koniecznie musimy się jeszcze spotkać...
Jakoś dzisiaj nie mam chęci nigdzie dalej się wybierać. Wyglądam przez okno i nie umiem zgadnąć jak będzie za kilka godzin.

A ktoś chciałby się dziś spotkać, tak jak była mowa tydzień temu?

Ewwa, pracujesz?
Witam ,kto chetnty na jutro na spacer do Parku Oliwskiego tak o 12 mam 2 synkow jeden ma 4lata a drugi 14 miesięcy, pogoda w miare dopisuje więc fajnie by było się spotkac czekam na odzew ...
Ja pracuję :(
Sajwer, ale gdybyś chciała po południu ok 16, to wtedy mogę :)
Ojej, nie zajrzalam w porę, Ewwa.

Ewelina, ja się nie pisze. Moja mała ledwo raczkuje i za twoimi synkami nawet wzrokiem by nie nadążyła.
Bardziej szukam tutaj ludzi z dziećmi w jej wieku, które mogą razem pobawić się na trawie.

Ewwa, rzuć przy okazji innym terminem. Będę śledzić topik.
Jak będzie ładnie to można kocyk w parku rozłożyć. Nasz mały ma 9 miesięcy. Tak jak wcześniej-palmiarnia? Ja zakładałem temat spotkanie maluchów 6-12mc ale jakoś cicho było i wszyscy się przenieśli tutaj. Zajrzę na forum rano koło 8:00.
Ja się starałam śledzić oba tematy, najpierw wasz, młoda paro, potem też ten, ale mi się nie udało.
To jak?
To może w poniedziałek? Mi w sumie wszystkie dni póki co pasują po południu o 16...
Czemu nie!
To dzisiaj nie?
Dziś nie dam rady, bo do teściów idziemy... Mężowi zachciało sie barszczu ukraińskiego jak usłyszał, że mamusia ugotowała :P
A propos, próbowalaś takiego barszczyku dla córeczki? Ja chcę swojej kupić taki nowy, Bobovity (sprzedawany niestety tylko w dwupakach)?
Nieee... Moje nie lubi nowych smaków :( Kupiłam jakieś nowe smaki z gerbera i ani jednego nie chciała :( Nie chce też gotowanych przeze mnie potraw :(
Dziś jajecznicę jej zrobiłam, to kilka łyżeczek zjadła i potem butla musiała być :(
Miałam nadzieję, że nie przywykła jeszcze do tych słoików, a tu niespodzianka :/
A moja dzisiaj miała dzień niejadka.
Jadła po kilka łyżeczek z każdego posiłku, tylko kaszkę piła normalnie.

Ludzie!!! Sprawdzajmy topik w przyszłym tygodniu na bieżąco! Może wyjdzie nam jakieś spotkanie?
Nadal cisza...
To może jutro (czwartek) o jedenastej w parku Oliwskim?
(To przykład ale może tak zostanie.)
ja chetnie podjade do parku ale bylabym tak ok 13.00 nastej bo o 12 mam wazna sprawe ktorej nie moge przelozyc :) ale jestem chetna :)
ja też będę jutro w parku oliwskim - postaram się na 11, może troche później, zależnie od drzemki Gosi :) gdzie zbiórka?
no to jak umawiamy sie czy znowu nic z tego nie wyjdzie? ;)