Widok

T.Deker

Czy ktoś wie, jak wygląda praca w cukierni T.Deker ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zaczęłam pracę w T.Deker parę dni temu i mi się podoba. Fajna atmosfera, zero problemu z wynagrodzeniem (a ostatnio to dość częsty problem, np. hotel królewski-totalna masakra). Trzeba się tylko nauczyć wszystkich ciast, tortów i tart, ale to oczywiste, że trzeba wiedzieć co się sprzedaje. Jak na razie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Parę dni temu i już wynagrodzenie, co za wspaniała praca ściemniaczu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wynagrodzenie można odbierać w formie dniówek, tygodniówek, dwutygodniówek itp. W zależności od indywidualnych potrzeb finansowych NIEDOWIARKU:) sama wpieprzyłam się swojego czasu w bagno, jakim jest hotel królewski, więc nie widzę powodu, dlaczego miałabym wprowadzać ludzi w błąd.

Nie wiesz jak jest? Nie komentuj!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Sama forma wynagrodzenia o której piszesz, dniówki itp. świadczy o twoim wspaniałym :) pracodawcy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mam gdzieś czy jest wspaniały czy nie. Wiem jaki potrafi być T.Deker. Ważne, że płaci za wykonaną pracę i tyle. Nie widzę go, nie słucham marudzenia. Na razie nie mam powodów do narzekań.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również nie narzekam na prace w T.Deker, owszem są dniówki, tygodniówki a takze jak ktoś chce do wyngrodzenie na koniec miesiąca- nic w tym złego. Najwyrazniej Pan Jan - żal d*pke ściska :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak płaci za nadgodziny???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
totalna porażka i wyzysk nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry