Widok

TANI JUBILER -POMOCY !

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

tak jak w temacie....proszę bardzo o namiary taniego jubilera...chodzi o obrączki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A co to znaczy tani?
Bo np. w Aparcie są korzystne promocje i do tego grawer gratis Ale dla kogoś może być za drogo. Tanie obrączki można kupić na Allegro, tylko musisz znać rozmiary obrączek.
Pozdrawiam

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Jak robisz u jubilera to 50 zł za obrączkę robocizna, jak nie masz złota to można kupić "złom" w lombardzie ok 25 zł gram
teraz sobie myślę, że dziś zamawiając obrączki w aparcie duuużo przepłaciliśmy ;-) ale "ładne som" więc chyba warto ;-)

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
Przymorze, ul. Jagiellonska, naprzeciwko Przychodni. My przetapialiśmy swoje złoto i zapłaciolismy za swoje 2 obrączki 200 zł. Na wzór innej znanej firmy :o)

[img][/img]
Ja polecam zakład jubilerski w Gdyni na placu Kaszubskim. Są bardzo tani i bardzo dobrzy w swoim fachu. Można u nich robić z własnego złota albo kupić od nich...
Myśmy zamówili u nich sliczne obrączki wypatrzone w jednym z eksluzywnych salonów... w tym salonie JEDNA obrączka miala nas kosztować1200 zł... a w tym zakładzie za identyczne (dwie) zapłaciliśmy 120 zł (+dwa babciowe pierścionki).
Już mam ją na palcu ...i nie moge się nią nacieszyć...

image
ja znalazłam taniego jubilera w Gdyni na ulicy śląskiej. tam generalnie jest kilka jubilerów ale mi chodzi o tego bliżej w strone geanta ( zaraz przy zejściu lub wejściu pod mostem na drugą stronę) jubiler to Wojciech Misiarz:)

Pozdrooo

Malena

image

zaklad złotniczy w Lotni na Zaspie w Gdańsku. Zaplacilismy 50% ceny w Aparcie itp jubilerow.

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry