Widok
TATUAZ - POMOCY!!!
Dziewczyny! Mam na prawej łpoatce niewielki (ok 2cmx2cm) tatuaż (chiński znak). Bede miała upiete wysoko włosy i gorset wiec plecy do łopatek niestety odkryte. Jak można zasłonic ten "błąd młodosci"? Czy sa jakies ozdoby (np. przyklejane na skóre), którymi mozna to zasłonic na ten jeden wieczór?
thx pmadziu :)
ja tea uważam że fajnie wyglądal
zresztą bardzo lubie go pokazywać :)
a co do kamuflarzu tatuażu?
są kkosmetyki, które go przykryja, ale nie będzie nie widoczny, pozatym, wytrze sie w tańcu o marynarki mężczyzn, i tak będzi widoczny....
q babcie i dziadkowie, kochaja cie i tak :) czy z tatuażem, czy bez :)
ja tea uważam że fajnie wyglądal
zresztą bardzo lubie go pokazywać :)
a co do kamuflarzu tatuażu?
są kkosmetyki, które go przykryja, ale nie będzie nie widoczny, pozatym, wytrze sie w tańcu o marynarki mężczyzn, i tak będzi widoczny....
q babcie i dziadkowie, kochaja cie i tak :) czy z tatuażem, czy bez :)
musisz go polubić na nowo :)
jesli tobie będzie przeszkadzał, to wszyscy to zauważa jako cos niewłaściwego
ja swój tatuaż uwielbiam, nawet przez myśl mi nie przeszlo, by go chować w dniu ślubu
pasuje do mnie, świetnie sie prezentował, suknia była z pazurem, nie gryzła sie z tatuażem
nikt nie dał mi odczuć że "nie wypada" pannie mkodej tatuaż :)
a wyglądało to tak :

jesli tobie będzie przeszkadzał, to wszyscy to zauważa jako cos niewłaściwego
ja swój tatuaż uwielbiam, nawet przez myśl mi nie przeszlo, by go chować w dniu ślubu
pasuje do mnie, świetnie sie prezentował, suknia była z pazurem, nie gryzła sie z tatuażem
nikt nie dał mi odczuć że "nie wypada" pannie mkodej tatuaż :)
a wyglądało to tak :

a charakter?
by mieć tatuaż trzeba mieć charakter, albo przynajmniej charakterek.... :D
a za ile ślub? może popraw go? zrób cos innego? może nowy, bardziej trafiony motyw będzie lepszy?
może nie lubisz tego bo jest satry i wyblakły?
poszukaj zdjęć dziób-a :)ona ma na ramieniu duży tatuaż i miała delikatną bardzo kobieca piękną suknię
tatuaż miala przyozdobiony cyrkoniami , ślicznie wyglądał
nie masz wyjścia, polub swój tatoo :)
Ps: ja w sobote jade robić trzeci :DDD
by mieć tatuaż trzeba mieć charakter, albo przynajmniej charakterek.... :D
a za ile ślub? może popraw go? zrób cos innego? może nowy, bardziej trafiony motyw będzie lepszy?
może nie lubisz tego bo jest satry i wyblakły?
poszukaj zdjęć dziób-a :)ona ma na ramieniu duży tatuaż i miała delikatną bardzo kobieca piękną suknię
tatuaż miala przyozdobiony cyrkoniami , ślicznie wyglądał
nie masz wyjścia, polub swój tatoo :)
Ps: ja w sobote jade robić trzeci :DDD
to zalezy jaki tatuaż, zajrzałam do tego wątku który podała Beata i na ramieniu moim zdaniem gryzł się z ta delikatną suknia, takie wymieszanie stylów, ale to moje osobiste zdanie. Fakt u Beatka81 nie przeszkadzał ten tatuaż-inny styl sukni i w ogole, delikanty (choć spory) motylek, ale na ramieniu zdecydowanie bym go zasłoniła, taka wielka dziara i tyle
(nie urażając nikogo). agusiap81 nie zawracaj sobie głowy takim maleństwem,2x2cm to będzie mało widoczny (tak mi się wydaje) :-)
(nie urażając nikogo). agusiap81 nie zawracaj sobie głowy takim maleństwem,2x2cm to będzie mało widoczny (tak mi się wydaje) :-)
Dobra makijażystka zasoni Ci ten tatuaż, przynajmniej przez kilka godzin będzie się to trzymać - więc na najważniejszej części ślubu - w kościele, podczas zdjęć, na początku wesela, gdy będzie jasno. Potem idealny wygląd ma ciut mniejsze znaczenie. (Są do tego specjalne kosmetyki, gdyby nie to, Angelina Jolie wygladałaby na premierach jak członek mafii w sukni wieczorowej).
Pamiętam, że kilka lat temu firma Cymbeline do sukni Racine dawała "tatuaż", czyli kawałek koronki pokryty specjalnym klejem, który ptzyklejało się do ramienia. Może zadzwoń do jakiegoś salonu Cymbeline i pogadaj ze sprzedawczyniami?
Pamiętam, że kilka lat temu firma Cymbeline do sukni Racine dawała "tatuaż", czyli kawałek koronki pokryty specjalnym klejem, który ptzyklejało się do ramienia. Może zadzwoń do jakiegoś salonu Cymbeline i pogadaj ze sprzedawczyniami?
eh to wszystko pojęcie względne, "czy wypada"
zalezy jak cie ludzi ewidza na codzień
moi przyjaciele,m współpracownicy, przełożeni czy rodzina wiedzą o tatuażach, nie ma sie czego wstydzić, jesli sie lubi takie właśnie sposoby ozdabania ciała
myśle, że to samo dotyczy kolczyka, zapraszasz ludzi bliskich na wesele , którzy znają cię i kochają z tym kolczykiem w języku, wiec jesli sie z nim dobrze czujesz? zostaw go, ale jeśli si eboisz reakcji, czy sama uwazszasz że lepiej sie będziesz czuła bez ? wyjmij :)
zalezy jak cie ludzi ewidza na codzień
moi przyjaciele,m współpracownicy, przełożeni czy rodzina wiedzą o tatuażach, nie ma sie czego wstydzić, jesli sie lubi takie właśnie sposoby ozdabania ciała
myśle, że to samo dotyczy kolczyka, zapraszasz ludzi bliskich na wesele , którzy znają cię i kochają z tym kolczykiem w języku, wiec jesli sie z nim dobrze czujesz? zostaw go, ale jeśli si eboisz reakcji, czy sama uwazszasz że lepiej sie będziesz czuła bez ? wyjmij :)
ja tez mam tatuaz wzdluz kregoslupa i to spory,ale specjalnie go nie zakrywam-nie po to go zrobilam.wyszlo tak,ze moja sukienka na plecach jest z przeswitujacej koronki,wiec to go troszke przykrywa,ale nie calkowicie.nie widze zadnego nietaktu w tym ,aby panna mloda miala tatuaz-przeciez to twoje cialo
kurde jak tez bym chciala, ale moj chlop strasznie sie broni :-(((( ciekawe, czy mozna zrobic jakis tatuaz np. na 2-3 lata, ktory pozniej blednie...
chcialabym zrobic sobie malgo czarnego kolibra, mam nawet wybrany swoj wzor. myslalam o tyle plecow nad pupa, tak jak pmadzia lub na lopatce. ciekawa jestem ile to kosztuje i czy boli w takich miejscach.... a jakos nie mam na razie odwagi sie wybrac...
swoja droga boje sie, ze jak schudne np. to czy ten tatuaz sie "zwiotczeje" itp. no i jestem lekkim alergikiem, wiec... :-)
chcialabym zrobic sobie malgo czarnego kolibra, mam nawet wybrany swoj wzor. myslalam o tyle plecow nad pupa, tak jak pmadzia lub na lopatce. ciekawa jestem ile to kosztuje i czy boli w takich miejscach.... a jakos nie mam na razie odwagi sie wybrac...
swoja droga boje sie, ze jak schudne np. to czy ten tatuaz sie "zwiotczeje" itp. no i jestem lekkim alergikiem, wiec... :-)