Widok

TBS- ktos mieszka??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam pytanie do tych ktore maja takie mieszkanie. Jak to dokladnie wyglada?? ile sie placi?? czy to mieszkanie kiedys stanie sie wasze wlasnosciowe czy nie??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja jestem zapisana w tbs gdańsk i czekam juz 4 lata i nie moge sie doczekac, niewiem od czego to zależy, ze jedni dostają szybko a drudzy czekają, czy ktos moze mi odp.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
postaram się odpowiedzieć .
Ja czekałam bardzo krótko, ale wpłaciłam partycypacje. Wiem, że teraz czeka się ok. roku. Wpłata jest uzależniona od wielkości mieszkania. Mieszkanie mam z TBS "MOTŁAWA". Zajmuje się tym p. Anna Gromak. Wielkość mieszkania nie jest uzależniona od wielkości rodziny jeśli wpłacasz partycypacje. Na partycypacje można wziąść kredyt i wykożystać książeczkę mieszkaniową. W "Motławie" składałam oświadczenia, a nie zaświadczenia. Po dokładne info radzę zadzwonić do p. Ani. Teraz budują się kolejne bloki na osiedlu Zielone Wzgórze
to chyba wszystko.
Dzięki Kiki0!! ;))
włanie tes zbym chciała wpłacic 30% udziału w kosztach budowy -partycypację.ile teraz wynosi ona czy ktoś wie???
Kaśka to ty?sama miałaś zadłużenie wiec przestań gadać na innych,juz zapomniałaś jak kiepsko u ciebie było,a towarzystwo ?nie jesteś lepsza kochana od innych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1