Widok
TEQUILA Rumia
Bardzo proszę o wklejenie wątku dotyczącego tej restauracji, a jeżeli ktoś był,niech sie podzieli swoimi spostrzeżeniami:). Interesuje mnie cena menu, oplaty za alkohol,co zawiera menu, jak wlasciciele reagują na propozycje młodych no i czy smaczne jest to co oferują.
Za wszelkie inne info dotyczące tego lokalu też bede wdzwieczna
Za wszelkie inne info dotyczące tego lokalu też bede wdzwieczna
Pierwsze wrażenia to dość przestronne, ladnie wykonane, ozdobione i oświetlone sale (schody na górnym parkiecie są pewnym atutem), menu zdaje się być konkretne - choć w standardzie moim zdaniem mógłby być jeszcze tort. Menu standardowe kosztuje 115 zł/osobę ale jest dość dużo wariantów dodatkowych. Trochę odstrasza wizja płacenia grubej kasiory za przedłużenie wesela:) ale to już szczegóły. Pan kierownik miły, oprowadza, opowiada.
My jesteśmy po rezerwacji terminu, po wpłaceniu zadatku (1000 zl)... Z informacji dodatkowych - nie trzeba płacić osobno za wynajem sali, szatni, czy oplaceniu ZAiKSu za moje wesele, choć z tym ostatnim to muszę się upewnić - co by nie mieć ewentualnych kłopotów...
Ale, teraz kilka miesięcy niemyślenia o sali...
A, - są pokoje - to też atut.
Pozdrawiam.
My jesteśmy po rezerwacji terminu, po wpłaceniu zadatku (1000 zl)... Z informacji dodatkowych - nie trzeba płacić osobno za wynajem sali, szatni, czy oplaceniu ZAiKSu za moje wesele, choć z tym ostatnim to muszę się upewnić - co by nie mieć ewentualnych kłopotów...
Ale, teraz kilka miesięcy niemyślenia o sali...
A, - są pokoje - to też atut.
Pozdrawiam.