Widok

TEST OWULACYJNY

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!

Po stracie naszego aniołka staramy się z mężem o następne dziecko.
Próbowaliśmy z kalendarzykiem, poddaliśmy się naturze, przez ostatni miesiąc to był wogle luz ale niestety nic z tego wczoraj przyszła @.
Kupiłam wczoraj kupiłam testy owulacyjne.
Zastanawiam się czy jest tu ktoś kto je stosował no i z jakim skutkiem?

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
(*) (*)-spij córeczko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie dziwię Ci się wcale... ja nie wytrzymałabym do następnego dnia, gdybym była na Twoim miejscu...
będzie dobrze!!!
kurczę, ale też chciałabym teraz być... ehh...
zobacze co jutro rano pokarze test, oby 2 kreske:-)
Jak coś odrazu umówię się do lekarzaa, powiem jak sprawa wygląda, jestem juz po jednej stracie...
o kurcze, no to co, chyba się udało...?:))))))
ja serio czytałam, że czasem plamienie zamiast okresu może oznaczać ciążę, no a skoro pojawiła się druga blada kreseczka...:D leć na bętę a my trzymamy kciuki!!!
Monia superr :) trzymam kciuki bardzo bradzo mocno, aby to była ciąża. Ja dziś odbieram 2 betę i idę do lekarza.
Hmmm... nie chcę wydawać osądów. Ale mam ogromną nadzieję i wierzę, to to będzie prawda :) Trzymam więc kciuki nadal i czekam na wieści ostateczne :)
kurcze niestety nie jestem z trójmiasta.
Poczekam do jutra zobacze co z testem.
Jak cos to pojade na szpital w Wejherowie, tam też ponoć robią.
TYlko te plamy mnie martwią.
Cieszę się:-)
Myślisz ze to prawda, boje się ze się zroczaruje...
Ale nie tylko jak widziałam tę kreske, moja teściowa też
ależ mam dobry humor dzięki dobrym wieściom od Ciebie :)
śmigaj robić betę!!! Jeśli jesteś z Gdańska, to jedź na zaspę do szpitala, bo tam wynik jest po 3 godz.
KOCHANE NIE GRATULUJCIE JESZEZ ALE ZROBIŁAM TEST I ZOBACZYŁAM 2 KRESKI, TA DRUGA TAKA BLADA ALE JEST.
kURCZE NIE WIEM CO MYŚLEĆ BO ZNOWU BRUDZĘ:-(
dzięki Gosia :) wiem, że tak jest. wprawdzie test robiłam już w sobotę i wyszedł negatywny, ale że to różnie z testami bywa, to jeszcze nie przesądzałam sprawy. dopóki nie dostanę całkiem okresu też nie przesądzam, ale już czuję, że mi się @ zaczyna i na razie wszystko jest tak jak zwykle :(
no nic, zobaczymy, co będzie dalej...
Ja się lekko wtrącę tylko, bo wiem że ja nie z tego wątku, ale czytam sporo różnych wątków i chciałam napisać coś do Was w związku z początkiem okresu, że może to niekoniecznie okres tylko działanie hormonów i że mimo wszystko warto zrobić test ciążowy. Moja przyjaciółka starała się o dzidziusia, ale pojawił się okres. Jednak ona czuła że coś jest inaczej niż zwykle i mimo wszystko zrobiła test ciążowy - wyszły 2 kreski. Pobiegła do lekarza, stwierdził ciążę i podał luteinę. Wszystko u niej teraz OK, termin na czerwiec.

Bardzo mocno trzymam za Was kciuki, bo wiem jakie to szczęście doczekać się fasolki i jak niecierpliwie się na nią czeka. Mam nadzieję że i Wy powskakujecie niebawem do wątków na październik/listopad.
czasem plamienie w terminie miesiączki (o ile ona faktycznie nie przychodzi) może oznaczać nawet ciążę...coś o tym czytałam...także nie trać nadziei:) a nawet jeśli nie pojawi się jutro ta druga kreseczka to też jej nie trać! kurcze, przecież się uda - jak nie teraz to następnym razem! ale trzymam kciuki bardzo, bardzo, bardzo mocno!:))
no u mnie niestety chyba znowu się nie udało, od soboty miałam nadzieję, bo sobota to był pierwszy termin "okresowy" +/- 2 dni.
no i do dziś liczyłam, że @ nie przyjdzie. ale już czuję, że właśnie przyłazi :(
cholera, mam nadzieję zę to nie to, ze to nie ta wredota!!!

Trzymaj jutro mocno kciuki:-)

www.nikolaszymanska.pamietajmy.com.pl
(*) (*)-spij córeczko
wiem wiem... tylko ta czekolada i nerwy to jakbym na własne oczy zobaczyła @ :)
kurcze, ale nie łam się dopóki nie przyjdzie @ musimy mieć nadzieję!

Ja wierzę... i Ty też musisz:-)

hmmm... tracę trochę nadzieję, bo jakaś nerwowa jestem i pochłaniam czekoladę - czyli jak zwykle przed @ :(
życzę Ci z całego serca żebyś juz pod serduszkiem miała swoją wyczekaną fasolkę!!
Trzymam mocno kciuki!
Przestałam przejmować się na razie tą całą cytomegalią... Co będzie to będzie... I powiem szczerze: będzie mi bardzo bardzo smutno jak się okaże, że nie mam teraz swojej fasolki.
U mnie nie ma na razie żadnych anomalii... @ spodziewam się w okolicach 1 lutego, a jak nie będzie, to 2 robię test... Ciekawe czy zdążę???

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry