Widok

TI -MA Sp. z o.o. w Gdańsku Przymorze

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Pracował może ktoś w tej firmie? Bardzo proszę o opinię....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak, koleżanka na stanowisku sekretarki parę lat temu. Po miesiącu zrezygnowała.
Taką propozycję pracy właśnie dostałam. Czemu zrezygnowała?
Ze względu na bardzo złą atmosferę pracy. Ale może teraz coś się zmieniło lub zmienił się szef. Długo tam nie była, a jak szef powiedział, że jak jej się nie podoba to może sobie nie przychodzić to tak zrobiła i już, a potem się zdziwił że faktycznie nie przyszła. Szybko znalazła inną pracę i wtedy razem pracowałyśmy.
Pracowałam tam bardzo dawno temu, ale nie sadzę, że coś się zmieniło. Właściciel -szef i dyrektorka- jego baba ;) Pasują do siebie jak ulał... Para choleryków, lekomanów (codziennie na biurku rozkładali garście tabletek i wcinali jak cukierki:) Pracowałam tam, jak większość sekretarek nie dłużej niż miesiąc. Straszny mobbing. Nie wiem, jak teraz zarobki , kiedyś były bardzo dobre, ale nic nie jest warte tych nerwów....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odświeżam temat. Zna ktoś aktualną opinie o firmie? Mają ogłoszenie i się zastanawiam...

Inne tematy z forum Praca

Własny biznes - jak się reklamować? (188 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Praca K2 Dystrybucje (33 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

do góry