Widok

TRIO SMYCZKOWE-OPRAWA MSZY

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od wczoraj intensywnie przeszukuję stare wątki, bo chciałabym znaleść namiar na polecane już tutaj Trio Smyczkowe.
Niestety nie udało mi się...wiec zwracam się z ogromną prośbą - jeżeli macie jakieś namiary na ten zespół, albo jakieś inne tria-kwartety (lub duety ;-) smyczkowe dajcie znać...
Wielkie dzięki
p.s. ślub 29.04.2006
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moim zdaniem del arte gra świetnie, są generalnie duetem, ale rozbudowują skład wg potrzeb. Mają swoją stronę, chyba www.delarte.pl. Taniej jest popytać w Akademii o studentów - mają zespoły kamerlane i często są rewelacyjni, a tańsi od "dorosłych" musyków.
witam
spróbuj DelArte ze stonki weselnikamajatam nawet kawałki muzyki w MP3 :))
koszt ok 400zł
a tamci twoi są tańsi?
tutaj są dwie laski skrzypce i wiolonczela...
hej, ja tez bym poprosila namiary na takie zespoly, najchetniej solistka, skrzypce, itp, dzieki
http://www.delarte.pl/info/slub_muz.php
Myślę,
że to prawdopodobnie ja polecałam Trio Smyczkowe. Grali u nas w sierpniu, wspaniale się sprawdzili. Koszt 100 zł/os./godz. czyli 300 zł, naprawdę warto! Możesz ich odsłuchac na www.muzycy.com
Strona jest co prawda w przebudowie ale istnieje mozliwość zapoznania się z plikiem video dotyczącym tria. Polecam ze względów artystycznych i organizacyjnych. Wszystko na wysokim poziomie.

Kontakt:
Jan Raczkowski
Gdańsk - 058 551 83 25, 602 109 502
GG 4392607
muzycy@muzycy.com

pozdrawiam
actina
Ja polecam kwartet Alle'gro.
http://alle-gro.webpark.pl/
dzięki za informację :-)
chodziło mi dokładnie o to trio....
tylko ten namiar jest do pana, który prowadzi stronę muzycy.pl i w tym roku już podnoszą ceny :-(
ale na pewno można u nich coś znaleść :-)
pozdrawiam
Ja takze polecałam Trio Smyczkowe. Grali u nas 18 czerwca. Koszt 100 zł/os.. Dodatkowo poprosilismy o wokalistkę, kiedy śpiewała "Ave Maria" poczułam ciarki na plecach - naprawdę warto!

Kontakt:
Jan Raczkowski
Gdańsk - 551-83-25, 0-602-109-502
www.muzycy.com

do góry