Widok

TRZY KORONY- GNIEWINO

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A ja mam już zaklepaną salę w Gniewinie w Restauracji Trzy Korony. Może ktoś miał tam wesele i podzieli się wrażeniami?? Bo jak coś to zawsze jest jeszcze czas by coś zmienić ??? Czekam na wasze komentarze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłem tam ostatnio na on obiedzie. było bardzo fajnie. rozmawiałem z szefem kuchni z p. Piotrem na temat jedzedzia i tak ogólnie. i na prawd jestem pod wrażeniem że tak młody chłopak tak wszystko ogarnia i daje radę. własciele powinni trzymać go jak naj dłużej i nie powinni mu dać odejść, pod żadnym pozorem. Moja żona jest restauratorką i stwierdziła to samo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

TRZY KORONY- GNIEWINO WESELE

SUPER SUPER SUPER
MIALEM WLASNIE W TRZECH KORONACH WESELE, JEST TAM REWELACYJNIE, OBSLUGA KULTURALNA I SZYBKA, JEDZENIE PRZEPYSZNE (JAK U MAMY W DOMU) GDYBYM MIAL MOZLIWOSC NA PONOWNE WYBRANIE RESTAURACJI NAPEWNO BYLABY TO TA A NIE INNA

POZDROWIENIA DLA EKIPY W RESTAURACJI, JESTESCIE NAJLEPSI W SWOIM FACHU

SERDECZNIE DZIEKUJEMY ZA NASZE WESELE

RAFAL I ANIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Byłem na weselu i szczeże jeden kelner ok reszta nie ogarnięta jedzenie takie sobie mało mięsa na weselu póżno podany soso ziemniaki nie polecam no i na poprawinach inni ghoście wchodzą nie podoba mi się to na sylestra 2009 też byłem i mało jedzenia
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3
Moim zdaniem Trzy Korony to super miejsce na wesela ponieważ jest co oglądać jest dużo żeczy które można tam obejrzeć ,dania które są podawane są bardzo ładnie ozdobione;)Trzy Korony to naprawdę super miejsce które warto odwiedzić.Naprawdę polecam;)ZAPRASZAMY;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry