Widok
TVN - popłuczyny i tanie igrzyska.
Dochodzę do wniosku, że stacja TVN spsiała totalnie. Poziomem przebije Polsat. Publicystyka w tej stacji już nie istnieje, filmy/seriale...KAC-TVN. Dość już tych popłuczyn. Przestaję oglądać ten rynsztokowy magiel.
TVN24, który zawsze lubiłem i ceniłem, ostatnimi czasy również sięga dna. Nie wiem, co jest nie tak z tymi ludźmi...
I ta apoteoza celebrytów wszelkiej maści, tudzież epatowanie się ludzkimi dramatami w stylu ostatnich Kuchennych Rewolucji.
Tanie i przaśne kalki zachodnich produkcji. Gessler udaje Ramsey`a, ośmieszając siebie (i dobrze) i tych biednych restauratorów (przykre). X Factor z Wojewódzkim, któremu w łbie się poprzewracało od pieniędzy, Mozil upodlający swój talent za 20k tygodniowo...i te Rozmowy w Maglu.
Szkoda czasu.
TVN24, który zawsze lubiłem i ceniłem, ostatnimi czasy również sięga dna. Nie wiem, co jest nie tak z tymi ludźmi...
I ta apoteoza celebrytów wszelkiej maści, tudzież epatowanie się ludzkimi dramatami w stylu ostatnich Kuchennych Rewolucji.
Tanie i przaśne kalki zachodnich produkcji. Gessler udaje Ramsey`a, ośmieszając siebie (i dobrze) i tych biednych restauratorów (przykre). X Factor z Wojewódzkim, któremu w łbie się poprzewracało od pieniędzy, Mozil upodlający swój talent za 20k tygodniowo...i te Rozmowy w Maglu.
Szkoda czasu.
A tam Julię oglądam:D
Co do Pani Gessler, i Kuchennych Rewolucji. Jeszcze w pierwszej edycji restauracje nie wiedziały na co się piszą i mogłam rozumieć, że zapisują się do programu z nieświadomości. Zapisując się do drugiej edycji ludzie wiedzieli doskonale na co się piszą i absolutnie nie jest mi ich żal. Tanim kosztem chcą wypromować bród syf i oszustwo.....Dobrze, że pokazują, że takie miejsca istnieją i że należy ich unikać. Jako nastolatka pracowałam sezonowo w gastronomii i niestety takie obrazki jak w KR były na porządku dziennym.
Co do samej stacji to się zgadzam. Kiedyś uwielbiałam DDTVN....a teraz to jest jakaś masakra...
Co do Pani Gessler, i Kuchennych Rewolucji. Jeszcze w pierwszej edycji restauracje nie wiedziały na co się piszą i mogłam rozumieć, że zapisują się do programu z nieświadomości. Zapisując się do drugiej edycji ludzie wiedzieli doskonale na co się piszą i absolutnie nie jest mi ich żal. Tanim kosztem chcą wypromować bród syf i oszustwo.....Dobrze, że pokazują, że takie miejsca istnieją i że należy ich unikać. Jako nastolatka pracowałam sezonowo w gastronomii i niestety takie obrazki jak w KR były na porządku dziennym.
Co do samej stacji to się zgadzam. Kiedyś uwielbiałam DDTVN....a teraz to jest jakaś masakra...
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
To co mnie najbardziej żenuje, to ten tabloidowy poziom dziennikarstwa. Wydawałoby się, że niektórzy dziennikarze TVN kiedyś coś sobą reprezentowali, a teraz miast dbać i szlifować swoje umiejętności, jedynie umizgują się do Miszczaka, byleby tylko być na tyle kontrowersyjnymi, aby opłacało się ich pokazywać między reklamami.
Zgadzam się w TV nie ma nic ciekawego same powtórki serialów filmów na Wielkanoc myślałem że szlak mnie trafi Polsat czy TVN puszczali same powtórki żenada i za co my podatnicy płacimy ten abonament aby oglądać powtórki albo głupie programy na, które szkoda czasu. Więc nie opłaca się mieć telewizora w domu a jak będę chciał coś dowiedzieć to przeczytam sobie w necie a filmy obejrzę sobie na iplexu.
Serwis Komputerowy
A co robisz podczas reklam? o_O Bo ja dostaję białej gorączki, gdy oglądam arcydzieło RS, a tu nagle....ach biedronka, ach biedronka...i pamiętaj kupa paczkowana tylko 1,99!!!...
Niedawno w MediaMarkt za 14,99 kupiłem BladeRunner` z serii Premium Collection, którego dzisiaj sobie obejrzałem. Bez TVN`u, bez reklam.
W pracy nie mogę się już obejść bez OST Vangelisa do tego filmu.
Niedawno w MediaMarkt za 14,99 kupiłem BladeRunner` z serii Premium Collection, którego dzisiaj sobie obejrzałem. Bez TVN`u, bez reklam.
W pracy nie mogę się już obejść bez OST Vangelisa do tego filmu.
Armaros stacje komercyjne typu TVN czy Polsat nie są opłacane z abonamenty. Abonamentem kupujesz sobie "przywilej" oglądania mającej misję TVP. Inna rzecz że ani w stacjach komercyjnych ani tym bardziej TVP nie ma nic ciekawego. Zgadzam się że opłacanie abonamentu to kompletna strata pieniędzy a oglądanie telewizji niezależnie od stacji to strata czasu (wyjątkiem są kanały Discovery).
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
"Cross, abonament musisz płacić!!! Nie płacisz, łamiesz prawo!!!! :) "
Niewątpliwie masz rację. Prawo stanowi że płacenie abonamentu jest obowiązkowe. Co nie zmienia faktu że jest to kompletna strata pieniędzy.
Gdyby prawo dawało możliwość zamiast płacenia abonamentu kupowanie za jego równowartość sprężonego tlenu i wypuszczanie go w atmosferę pewnie bym z niej skorzystał. I to i to marnotrawstwo.
Niewątpliwie masz rację. Prawo stanowi że płacenie abonamentu jest obowiązkowe. Co nie zmienia faktu że jest to kompletna strata pieniędzy.
Gdyby prawo dawało możliwość zamiast płacenia abonamentu kupowanie za jego równowartość sprężonego tlenu i wypuszczanie go w atmosferę pewnie bym z niej skorzystał. I to i to marnotrawstwo.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem