Widok
TWORZYMY LISTĘ!
listę pracodawców którzy:
A: wstawiają wciąż nowe ogłoszenia na to samo stanowisko!
B: macie złe doświadczenia z pracy u takiego pracodawcy, np. nie płaci, zła atmosfera pracy itp.
A: Zappio, Plichta (moi rekordziści!) :P obie firmy szukają wciąż recepcjonistek - mile widziane opinie dot. pracy w tych firmach :)
B: Marella (salon w CH GB) do dziś czekam na umowę zlecenie za przepracowany okres, w trakcie mojej krótkiej pracy przewinęło się 4 pracowników, nie polecam
A: wstawiają wciąż nowe ogłoszenia na to samo stanowisko!
B: macie złe doświadczenia z pracy u takiego pracodawcy, np. nie płaci, zła atmosfera pracy itp.
A: Zappio, Plichta (moi rekordziści!) :P obie firmy szukają wciąż recepcjonistek - mile widziane opinie dot. pracy w tych firmach :)
B: Marella (salon w CH GB) do dziś czekam na umowę zlecenie za przepracowany okres, w trakcie mojej krótkiej pracy przewinęło się 4 pracowników, nie polecam
plichta szuka ciagle nowych, on zwykle przejmuje pracownikow innych dealeów kilka miesiecy i czlowiek jest wypluty. pracowało tam moich dwóch kolegów, jeden jeszcze tam jest , wymagania duze i ciagle podkrecanie śrubki
specjaliscie ds sprzedazy samochdów. na sekretarke ciagle rzeczywiscie sa ogloszenia
Plichta - byłam dzisiaj na rozmowie - Kasjerka Recepcjonistka - na rozmowę pomimo umówionej godziny czekałam ponad półtorej hehehe, sama rozmowa to jakaś totalna pomyłka, człowiek przeprowadzajacy rozmowę to jakiś niewypał (nie wiem kim był - nie przedstawił się a szkoda), rozmowa to 50% czasu odpoczynku czyli żadnych pytań weszłam usiadłam a Pan odchylił głowę do tyłu i chyba bardzo potrzebował odpoczynu bo na dobre 5 minut zamknął oczy i chyba myślał ( :) ). Na sam koniec zostałam poinformowana że w firmie jest ogromna rotacja - nic dziwnego, i że szuka ideału (co kolwiek to znaczy).
tego idealu szuka od 3 lat, wyslalam jakos wtedy cv:) nie czekalabym tyle czasu, bo to zenada, a to myslenie 5 min trzeba bylo Pana obudzic:)