Widok

Tabletki na powiększanie członka

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w wielkosci? Czy takie tabletki mogą działać?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zależy jakie. Nie zamawiałbym na pewno żadnych tabletek z dziwnych zagranicznych stron. Najprawdopodobniej przyszłoby pewnie jakieś placebo chociaż kto ich tam wie. Nie ryzykowałbym bo jeszcze narobiłbym sobie problemów. Jeśli już decydujecie się na tabletki to kupujcie sobie je w Polsce i dobrze zorientujcie się czy tabletki są przebadane przez polski nadzór farmaceutyczny. Do tych bezpiecznych należą na przykład penilarge oraz penis complete.

W pytaniu jednak było nie tylko czy są bezpieczne ale czy są skuteczne. A tutaj nie dostaliśmy dobrej odpowiedzi.

Ponoć na każdego dzialaj inaczej ale u mnie zadziałały. Brałem tabletki penilarge. Plus jeszcz zel plus ćwiczenia plus pompka. Tak wi ęc kilka rzeczy naraz. Nie wiem co zadziałało najlepiej ale udalo mi się zyskać jakieś 3 cm długości więcej plus 2 cm więcej w obwodzie penisa. Jestem zadowolony

A jest jakaś różnica pomiędzy tymi dwoma produktami? W sensie pomiędzy p enilarge a penis complete?

Inne tematy z forum Zdrowie

poszukiwany dobry ortopeda (20 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (407 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

do góry