Widok
Tabletki powiekszające biust perfect bust czy działają?
Gdzieś przewinęła mi się ostatnio reklama tych tabletek i zastanawiam się czy takie tabletki mogą działać. No i tak zastanawiam się czy sobie ich nie kupic bo trochę się szczerze powiedziawszy napaliłam na perspektywę powiekszenia sobie biustu bez operacji. Zastanawiam się jednak czy coś takiego dziala czy nie. Poszperałam trochę po opiniach i są negatywne i pozytywne. Może któras z Was jednak coś takiego stosowała i może napisać o rezultatach ? :)
Zadziałały chociaż wcześniej nie wierzyłam w te wszystkie tabletki i inne takie specyfiki. Generalnie w pierwszym miesiącu wielkich rezultatów nie widziałam bo było to dopiero początek. Jednak potem rzeczywiście zobaczyłam powiększenie. Jak ktoś nie ma kasy to jest to dobra alternatywa aczkolwiek powiększenie jakie można za ich pomocą uzyskać to nie więcej niż jeden rozmiar. Dla mnie jednak to i tak dużo bo z miseczki B uzyskałam miseczkę C.
Ja też tak miałam chociaż zastanawiam się czy to po prostu nie było związane z moim cyklem miesięcznym, no ale jakaś tam róznica była. Ogólnie u mnie nie było powiększenia w przypadku tabletek, ale biust stał się o wiele bardziej jędrny, lepiej wygląda, jest lepiej podniesiony. Tak wiec jak dla mnie sukces.