Widok

Tabletki powiekszające biust perfect bust czy działają?

Gdzieś przewinęła mi się ostatnio reklama tych tabletek i zastanawiam się czy takie tabletki mogą działać. No i tak zastanawiam się czy sobie ich nie kupic bo trochę się szczerze powiedziawszy napaliłam na perspektywę powiekszenia sobie biustu bez operacji. Zastanawiam się jednak czy coś takiego dziala czy nie. Poszperałam trochę po opiniach i są negatywne i pozytywne. Może któras z Was jednak coś takiego stosowała i może napisać o rezultatach ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Brałam i jestem zadowolona :) Chociaż początkowo nie wierzyłam. Namówiła mnie na nie koleżanka, która je brała.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

No i jak? Zadziałałały? Jak rezultat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Zadziałały chociaż wcześniej nie wierzyłam w te wszystkie tabletki i inne takie specyfiki. Generalnie w pierwszym miesiącu wielkich rezultatów nie widziałam bo było to dopiero początek. Jednak potem rzeczywiście zobaczyłam powiększenie. Jak ktoś nie ma kasy to jest to dobra alternatywa aczkolwiek powiększenie jakie można za ich pomocą uzyskać to nie więcej niż jeden rozmiar. Dla mnie jednak to i tak dużo bo z miseczki B uzyskałam miseczkę C.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
A masaż męskimi rękoma też pomaga?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście. Nie tylko na zwiększenie biustu hihi

ps / Ja z miseczki B do D doszłam po 2 ciążach. I chociaż po nich schudłam to na szczęście biust nadal jest hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na co jeszcze pomaga?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na lepszy humor heh Posiadaczki masowanego biustu i masującego hehe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam na to swoje dłonie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za bzdura! To jest ściema! Nic to nie działa. Wiem z własnego doświadczenia. Wyrzucanie pieniędzy w błoto!

Laura popieram. Tablety to bajki.

Mogę Tobie polecić faceta do piersi i masażu. Miałam prawą pierś mniejszą i masażami które w sumie były nijakie i okładami które były tak nudne że tęskniłam jednak za tymi masażami mam wyrównane symetrycznie piersi i podniosły się aż miło mi jest.
Wydałam na kremy 70 złotych a efekt rewelacyjny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

to muszę sprobować i ja
Podobnież nie na wszystkich działa. Bardziej niż tak.

te tabletki to pic na wodę.
a masować to samemu można -automasaż

Sama obecnie biorę, jestem w połowie opakowania. Ogólnie trudno stwierdzić czy działa chociaż jakąś tam wrażliwość brodawek odczuwam. No zobaczymy jak to bedzie dalej.

Ja też tak miałam chociaż zastanawiam się czy to po prostu nie było związane z moim cyklem miesięcznym, no ale jakaś tam róznica była. Ogólnie u mnie nie było powiększenia w przypadku tabletek, ale biust stał się o wiele bardziej jędrny, lepiej wygląda, jest lepiej podniesiony. Tak wiec jak dla mnie sukces.

No wlaśnie mi na powiekszeniu zależy. Mam dość jędrne piersi, chociaż małe sad Nie liczę na powiększenie takie jak przy operacji ale jakby się dało chociaż trochę to byłoby super.

Wiesz, ja miałam mało jędrne po karmieniu dziecka, tak wiec jestem zadowolona z tego co mam, jednak podejrzewam, że jeśli masz jędrne to na pewno Ci się powiekszą o ile będziesz brała tabletki regularnie.

Ogólnie trudno jest mi ocenić tabletki, biorę drugi tydzień, mam nadzieję, ze nie będzie to jedynie chwilowe działanie jak przy hormonach.

Inne tematy z forum Kobieta

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (43 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

do góry