Widok
Zalezy jakie tabletki. Bo są mniej skuteczne i bardziej skuteczne. Warto jest poczytać sobie opinie w sieci na temat poszczególnych. Ogolnie nie polecam kupowania takich najtańszych tabletek z allegro.Nie zaszkodzą Ci ale będzie to strata kasy ponieawż takie tabletki Ci nie pomogą.
Tak więc polecam kupić sobie porządną kurację czyli tabletki plus najlepiej krem do powiekszania biustu. Sama jestem po kuracji i biust powiekszony o 1 rozmiar
Tak więc polecam kupić sobie porządną kurację czyli tabletki plus najlepiej krem do powiekszania biustu. Sama jestem po kuracji i biust powiekszony o 1 rozmiar
Również w to za bardzo nie wierzyłam ale tak sobie pomyślałam, że nie upewnię się dopóki nie spróbuję. I to działa. Chociaz podejrzewam,ze na każdego inaczej. Tak jak tutaj już wspomniałam pwiekszenie ie jest na poziomie operacji. Nie ma co nawet na to liczyć. Ale moim zdaniem jest przyzwoite. Biuścik jest ładniejszy bardziej ujędrniony. Brałam tabletki Perfect Bust plus jeszczze krem .
Nie brałam tych tabletek o któych tutaj piszesz ale tak studiując sobie skład to Perfect Bust mają lepszy. Perfect bust sama brałam, ogolnie efekty u mnie zadowalające bo musiałam wymienic biustonosze na nowe (na rozmiar większe). Piersi bardziej się napełniły, odzyskały swoją jędrność. Ogolnie nie było takiego efektu jak przed ciążą i karmieniem ale jest i tak o wiele lepiej bo wcześniej przypominały po prostu niewypełnione worki i wygladaly źle.
Wcześniej przetestowałam chyba wiekszość kremów na ujędrnienie biustu jakie mozna dostać w skleapch. Również te z wyższej pólki. I lączyło je jedno. Mała skuteczność.Fajnie pachniały, wiele z nich napinało skórę ale ich działanie kończylo się właśnie na tym. Nie widziałam w ich przypadku efektu powiększenia piersi. Dopiero tabletki mi dały taki efekt. Swoja drogą to w serii perfect bust jest również zel, bardzo przyjemny. Kupilam sobie jakiś czas temu do kuracji tabletkami, ponoć ma zapobiegać powstawaniu rozstępów i faktycznie nie widziałam takich