Widok

Tabletki powiększające piersi

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na allegro i sporo się tego sprzedaje. Wiele dziewczyn kupuje te tabletki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zalezy jakie tabletki. Bo są mniej skuteczne i bardziej skuteczne. Warto jest poczytać sobie opinie w sieci na temat poszczególnych. Ogolnie nie polecam kupowania takich najtańszych tabletek z allegro.Nie zaszkodzą Ci ale będzie to strata kasy ponieawż takie tabletki Ci nie pomogą.
Tak więc polecam kupić sobie porządną kurację czyli tabletki plus najlepiej krem do powiekszania biustu. Sama jestem po kuracji i biust powiekszony o 1 rozmiar

A jakie konkretnie tabletki polecasz? Bo tak sobie patrzę i sporo tego jest...

Również w to za bardzo nie wierzyłam ale tak sobie pomyślałam, że nie upewnię się dopóki nie spróbuję. I to działa. Chociaz podejrzewam,ze na każdego inaczej. Tak jak tutaj już wspomniałam pwiekszenie ie jest na poziomie operacji. Nie ma co nawet na to liczyć. Ale moim zdaniem jest przyzwoite. Biuścik jest ładniejszy bardziej ujędrniony. Brałam tabletki Perfect Bust plus jeszczze krem .

Polecam Breastfem to tabletki zawierające specjalna mieszankę ziół działających na hormony estrogeny. Mało reklamowane ale w sprzedaży są już ponad 10 lat. Można znaleźć w Polskim internecie również. Tylko po nich mój biust nabrał kształtów.

Inne tematy z forum Kobieta

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Naturalne sposoby leczenia (6 odpowiedzi)

Czy znacie może jakieś dobre naturalne sposoby leczenia oraz dbania o zdrowie? Co się u Was...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

do góry