Widok

Tabletki

Zaspa Temat dostępny też na forum:
Hej.

Tak się zastanawiam czy któraś z was kupuje tabletki naraya? są to tabletki antykoncepcyjne i na zaspie byłam w 3 aptekach(koło skm, na pilotów koło lewiatana i na startowej) i kosztują tam od 33-31 zł, a w internecie przeczytałam, że można dostać za ok 26-28zł. Nie chodzi mi tylko o apteki na zaspie... tylko czy któraś jest w stanie mi powiedzieć gdzie dokładnie ten produkt można dostać i ile tam kosztuje?

Z góry dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zamawiasz przez net tyle ile potzrebujesz, recepta może być na wiecej opakowań - zopstawiasz ją w aptece na potem :) za przesyłkę nie płacisz bo odbierasz w wybranej przez siebie aptece osobiście :)
Pozdrawiam.
Jak coś to w Aptece Dyżurnej na Kołobrzeskiej, w budynku REALA kosztują 26.50zł więc wg mnie b. tanio ;)
Hmm... A można jakoś internetowo zrobić odpis recepty? Bo mam zapisane na zapas a na razie chcę wykupić tylko jedno opakowanie ;) Rozumiem, że w takim wypadku nie płaci się na przesyłkę?
http://www.doz.pl/apteka/p51356-Naraya_3_mg__002_mg_tabletki_powlekane_21_szt :) zamawiasz przez net - odbiór za kilka dni w wybranej aptece - ja tak robię z moim pixami - róznica na aopakowaniu to ok 5-6zł czyli całkiem mi się opłaca :)
spróbuj w GEMINI =)
[url=http://www.maluchy.pl]image

Inne tematy z forum Zdrowie

Co na łupież!? (51 odpowiedzi)

Dziewczyny ratujcie:( Od kilku dni borykam się z łupieżem na głowie i za nic nie mogę się go...

lek bez recepty na infekcje pochwy (108 odpowiedzi)

doradźcie jaki lek można kupić bez recepty na infekcje pochwy, wizytę mam dopiero za tydzień, a...

Erekcja problem. Co robić? (9 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

do góry