Widok

Tak dla myjni bezdotykowej

Tylko bez glupich wpisow, prosze
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja jestem na nie.
Wielu rzeczy brakuje w Bojanie w porównaniu do miasta i też, jak każdy, chciałabym żeby nasza wiocha się rozwijała.
Ale myjnia?
Gdzieś na obrzeżach może, ale nie pośród domów mieszkalnych. Przeprowadziliśmy się na wieś, grzebiemy w ogródkach, naprawiamy płoty, chowamy psy, a tu nagle mówicie o myjni samochodowej.
To tak jakbym zaczęła marzyć o wielkiej fabryce pod oknem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 35
tak dla myjni może być na obrzeżach byle przy głownej drodze
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przecież nikt nie chce stawiać myjni między domami, Są takie połacie terenu które można zagospodarować. Równie dobrze można pozamykać stacje obsługi pojazdów, producenta motorówek i zakłady kamieniarskie przy drodze 218. Skoro tak przeszkadzałby myjnia. Bojano to spokojna miejscowość, bez ogromnej zabudowy, ale nie przesadzajmy Borów Tucholskich to nie było,nie ma i nie będzie. i blokowanie każdej inwestycji to strzał w stopę,a o ochronie środowiska to lepiej nikt nic nie mówi bo 90% kiedyś umyło auto pod domem, gdzie wszystko poszło w glebe,a nie do ścieków.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0
dodatkowo drodzy sąsiedzi chciałbym przypomnieć ze za mycie samochodu na posesji grozi mandat do 500 pln :) , jestem na tak - podpisuję się rękoma i nogami jeśli można
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wzdłuż drogi 218 chyba si,ę nie da mieszkać. Teren przyległy do niej powinien być przeznaczony wyłącznie na usługi.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak nie między domami, to może być.
Np. koło kościoła:D
Wiem, że Bory Tucholskie to nie będą, ale niech to zostanie wieś, a nie jakieś przemysłowe miasteczko.
A tak w ogóle, to czemu akurat myjnia?
Jest już w Chwaszczynie, wiec u nas to chyba tylko dla nas:)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2
myjnia z definicji ma służyć mieszkańcom Bojana do mycia aut . Mam dość wyróżniania się brudnym autem w mieście Mamy łatkę kiepskich kierowców w postaci rejestracji GWE, chociaż większość z nas przeprowadziła się z 3miasta, czemu więc dodawać brudas. Jadąc do pracy w Gdyni przez Chwaszczyno wjeżdżam na myjnię tracąc kilkadziesiąt minut stania w korku przed rondem i w kolejce do mycia
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem na TAK, będzie mniej brudu i niebezpiecznych związków na naszych podwórkach, To co zostanie zmyte z auta na myjni wpłynie do separatorów a nie do szamba.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1
co za durna dyskusja, otworzyć i pieniążki zbierać.
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 1
ludzie z pewnych źródeł dowiedziałam się ,ze Grablowski otwiera myjnie w Bojanie SUPER!!!
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
delikatesy na myjnie przerobi ;) ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 21
Franek
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
może euro albo dolar
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Inne tematy z forum Bojano

Wszyscy jesteśmy śmieciarzami (6 odpowiedzi)

A przynajmniej tak wyglądają podjazdy większości domów w Bojanie. Śmieciarka odbierająca odpady...

Grupa Bojano Polska (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś ma informację czemu wstrzymana została grupa Bojano?

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

do góry