Widok

Tak to robi Rumia

Rumia Janowo. Wiem, że to nie Trójmiasto ale jest świetnym przykładem jak robić rzeczy dla mieszkańców. Tunel pod torami skm/PKP, dwa parkingi park ride, duże wiaty przystankowe, zadaszone miejsca postojowe dla rowerów... :-)
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cegielska też tak mówiła

Szczurek nie obiecuje oficjalnie, od tego miał twardoskórego chłopca do bicia - Stępę. Jednak w lokalnych prospektach zapowiedział np. oświetlony trakt pieszy od Uczniowskiej do przystanku na Rolniczej - ukończenie miało nastąpić pod koniec 2019. I co? Nawet nie obmierzono, planów nie zrobiono. SP 35 to dawna szkoła prezydenta Gdyni, musi te okolice dobrze wspominać i kochać, dlatego nic nie zmienia, taki sentymetalny jest. A zatem ww trakt widać niczym rozum u głosujących na Wojtka i spółkę.

W Gdyni za drogie lokale są

05:53 29
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrobią z tego pomnik

Niewarto

Przecież na razie to jest zamknięty teren budowy nie wolno tam wchodzić osobom postronnym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fuj

Biedni jesteście, aż kipicie z tej zazdrosci co za naród podły fuuuu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może te światła po otwarciu tunelu będą przestawione? W końcu jedna sygnalizacja świetlna ubyła na głównym ciągu

Pięknie, ale lata świetlne za Murzynkami

Za to w Gdańsku zmądrzeli i nad każdym tunelem budują przejścia dla pieszych. Wszak miasto dla pieszych ma być. Aby iść w zgodzie z trendami , Rumia powinna zbudować przejście na torach a pociągi powinny stać i czekać- wszak miasto dla pieszych. A poważnie to pięknie. Niebawem wybory :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

To tylko i wyłącznie twój problem (i twoich "wąskich horyzontów") a nie autora.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyslij te fotki do um gdynia

Wyślij te zdjęcia Szczurkowi Ubychowi Spychale z Gdyni może mózgami ruszą
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam doczytać o inwestycji

Cyt. "Piekna inwestycja. Pkp tez sie ostatnio spisuje, poza skm oczywiscie." No właśnie jest to inwestycja SKM a nie PKP, i tu myślę że autor miał na myśli pkp plk s.a. zatem skoro piękna inwestycja to ukłon w stronę SKM. W ramach sprostowania Rumia Janowo to nie jest infrastruktura pkp plk.

Upss...

w tym wszystkim zapomniano o jednym, że na tą inwestycję czekano z 20 lat, tak jak czekamy na tunel pod przejazdem na Chyloni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękne

Tylko twój problem polega na tym , żeby mi wskazać chociaż jednego mieszkańca na tym zdjęciu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

I mamy przykład przegrywa, który szuka mieszkania jak najbliżej swojej pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tylko Rumia

Buduje tak długo bo wszyscy budowlańcy i drogowcy spełniają się w Trójmieście ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Miałem nieprzyjemność korzystać z "węzła" w trakcie ulew. Wtedy wychodzi wiele fuszerek. Wodospad przy windzie, cieknące łączenia dachu nad peronem, kałuże na prawie całej szerokości kładki nad torami... Niby da się to naprawić, tylko, że... nikt tego nie robi. Od miesięcy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za przeprowadzenie badań/analiz i uświadomienie wszystkim, że to jednak bezsensowna inwestycja. Szkoda, że nikt wcześniej tego nie zrobił. ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polaqua powina wziąść przykład z firmy budującej tunel w Rumi

3ci rok budują również węzeł na karwinach oraz park centralny

Myślę że porównanie wypada na korzyść dla R.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry