Widok
Takie jest Trójmiasto
Opinie do zdjęcia: Takie jest Trójmiasto.
A jak wy podzieliliście naszą metropolię? Koncert w Gdyni, a mieszkanie w Sopocie? A może jeszcze inaczej?
Przejdź do galerii.
A jak wy podzieliliście naszą metropolię? Koncert w Gdyni, a mieszkanie w Sopocie? A może jeszcze inaczej?
Przejdź do galerii.

Trójmiasto!
Urodziłem się w Gdańsku,wychowałem w Gdyni, trenowałem w Gdyni i Sopocie, Imprezowałem w Sopocie, Studiowałem w Gdańsku, w Sopocie poznałem swoją przyszłą Żonę, Mieszkam w Wejherowie z planem powrotu ($$$) do Gdyni, pracuję w Gdańsku.
A wiekszosc Gdynian nie lubi Gdańska, bo Gdańsk jest brzydki, jak większość dużych polskich miast. Gdynia nie jest piękna, ale przez to, że jest młodsza jest bardziej uporządkowana architektonicznie. Jest bardziej czysta.
W Gdańsku jest więcej przypadkowych ludzi, przyjeżdżających tu do pracy. Ale zmienia się na lepsze i pewnie niedługo będzie mógł dorównać urodą Gdyni lub Kurortowi
Poza tym wiadomo, Gdańszczanie robią herbatę w wodzie po pierogach :P
A wiekszosc Gdynian nie lubi Gdańska, bo Gdańsk jest brzydki, jak większość dużych polskich miast. Gdynia nie jest piękna, ale przez to, że jest młodsza jest bardziej uporządkowana architektonicznie. Jest bardziej czysta.
W Gdańsku jest więcej przypadkowych ludzi, przyjeżdżających tu do pracy. Ale zmienia się na lepsze i pewnie niedługo będzie mógł dorównać urodą Gdyni lub Kurortowi
Poza tym wiadomo, Gdańszczanie robią herbatę w wodzie po pierogach :P
Takie jest Trójmiasto
Opinie do zdjęcia: Takie jest Trójmiasto.
Przejdź do galerii.
Przejdź do galerii.