Widok

Takie jest Trójmiasto

Opinie do zdjęcia: Takie jest Trójmiasto.
A jak wy podzieliliście naszą metropolię? Koncert w Gdyni, a mieszkanie w Sopocie? A może jeszcze inaczej?
Przejdź do galerii.

A jak wy podzieliliście naszą metropolię? Koncert w Gdyni, a mieszkanie w Sopocie? A może jeszcze inaczej?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie jest Trójmiasto

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańsk

ja ja właśnie kupuję mieszkanie i powiem Wam że TYLKO) W GDAŃSKU- nie jestem z trójmiasta, przyjechjałam tu ok 5 lat temu z drugiego końca Polski i Gdańsk zaczarował mnie od razu,piękne stare miasto, Piękny zabytkowy Wrzeszcz i Oliwa, urokliwe kamieniczki i stare uliczki jak z bajki- a Gdynia,miasto jak miasto,nic nadzwyczajnego, trochę bez duszy,wyrazu i charakteru,brak takiej magii jak w Gdańsku czy w Sopocie- no ale na Sopot mnie nie stać:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

litości!

to tylko obrazek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nawet najstarszy dziad nie zna odpowiedzi na to pytanie.

jednakże na pewno tej talii z żadnej strony nie wcielo. sama się zgubiła jakieś 100-120 kilogramów temu.

pokora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

skad jestem

urodzona w gdyni,tam mieszkalam potem sopot, nauka w gdansku,nastepnie powrot do gdyni,praca w sopot i gdyni rownoczesnie,znowu nauka w gdansku ,znowu mieszkanie w sopocie,.......juz sie zakrecilam,to skad ja wlasciwie jestem ??? jak ktos mnie pyta ,niewiem co odpowiedziec

Ja mieszkam w Gdyni i nie mam nic do Gdańska. Poza tym taki podział jak dla mnie jest bez sensu, bo powinno się dążyć do jednego Trójmiasta a nie tego lepszego i gorszego.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

:)

Się śmiejecie a wystarczy przejść po osiedlach Orlexu czy Semeko i popatrzeć na blachy... większość rejestracji to albo gdyńskie albo gdańskie... nie, "mieszczuchy" trójmiejskie z małego trójmiasta ;)

super

super, super!

Gdyński odcinek PKM istnieje od samego początku miasta...

i choć jest niejako "podany na talerzu", to niestety praktycznie nie wykorzystywany. Przez Wlk.Kack PKP regio przejeżdża co godzinę, praktycznie co drugi przejeżdża przez gdańską Osowę i Rębiechowo.
W interesie Gdyni nie leży finansowanie budowy torowiska w Gdańsku na linii Wrzeszcz-Rębiechowo (bo niby dlaczego?), poza tym chyba wymagałoby to zmiany trybu realizacji tego projektu i uzyskiwania nań środków budżetowych i unijnych (np. całość PKM musiałaby zostać realizowana w ramach jednego spójnego projektu, a nie jak obecnie, w rozbiciu na praktycznie niezależne podprojekty).

Oczywiście gdyńskie nowe przystanki PKM będą projektowane i realizowane na ostatni gwizdek z "przetargami w specjalnym trybie", z wielomilionowymi przekrętami i odbiorem realizacji z pompą godną nowej linii TGV. Całe gdyńskie władze.

del

del

znaczy

ograniczony tłuk z Ciebie. I powiem to każdemu pseudointeligentowi który śmieje sie z Gdańska lub Gdyni.

amfiteatr

BT

A ja bez pracy w Gdansku, Gdyni i Sopocie,
Studiowalam w Gdansku,
Wynajmuje M2 w Gdansku,
Nie stac mnie na panienski w Sopo,
wesele w Zbychowie
ani na mieszkanie w Redzie.
Pozdro!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co komu te niezbyt mądre przygaduszki.Trójmiasto w całości jest piękne i w każdym z tych miast jest to,czego brakuje w innych.One się po prostu uzupełniają.Jest głupotą antagonizować mieszkańców,przecież wszyscy korzystamy na co dzień z dobrodziejstw,ze wspólnego dobra istniejącego w każdym z tych miast.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

ha ha ha

Ale Ty bystry jesteś ...
Ciekawe tylko dlaczego w całej Polsce mieszkańców Gdyni nazywa się śledziami ( to dopiero zapach :/ )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po co powstał SOpot

Po co powstał Sopot?
Żeby nam w Gdyni Gdańskiem nie smierdziało;P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

W Sopocie zrobiła sobie tatuaż....

To długo pewnie będzie roboty szukała.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Takie jest Trójmiasto

Przejdź do galerii.
do góry