Widok

Takie jest Trójmiasto

Opinie do zdjęcia: Takie jest Trójmiasto.
A jak wy podzieliliście naszą metropolię? Koncert w Gdyni, a mieszkanie w Sopocie? A może jeszcze inaczej?
Przejdź do galerii.

A jak wy podzieliliście naszą metropolię? Koncert w Gdyni, a mieszkanie w Sopocie? A może jeszcze inaczej?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie jest Trójmiasto

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

To pewnie sama Joanna G. z Urzędu Miejskiego w Gdyni napisała:)

Ehh, ta gdyńska zawiść i zakompleksienie...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 7

true true

no pewnie chodziło mu o to, że taka prawda właśnie :) trochę dystansu. dobry komiks.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyli w d... byłeś i g... widziałeś.

W Gdyni też pewnie zejdziesz. Zamiast dążyć do zjednoczenia, zbudowania dużej i silnej metropolii (nie koniecznie budyniowej), która przywróciłaby siłę i znaczenie w kraju gospodarce morskiej i Pomorzu, to promujesz tutaj zachowania z piaskownicy. Co za różnica gdzie kto mieszka ? Dla mnie każde miasto nad morzem jest piękne, a trójmiasto szczególnie.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 1

reda reda reda

będziemy sąsiadkami! ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

przed siłownią to musiałbyś oglądać obrazek na podwójej panoramie. Ale fakt, pasztecica...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jak można powiedzieć , że Gdańsk jest brzydszy od Gdyni ! Nie byłeś na Starym Mieście ?
Przecież ul.Mariacka to jedna z najpiękniejszych ulic Europy :) .
Zaś Gdynia wygląda jak miasto fabryczne , nie wiem dlaczego , ale kojarzy mi się z Łodzią ...
Gdynia nie ma takiego klimatu , jak Gdańsk i bardzo daleko jej do tego .
Choć urodziłam się w Gdyni , to przenigdy nie zamieniłabym Gdańska na Gdynię .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 6

jak każde polskie miasto

skala brzydoty jest po prostu mniejsza. Młodsze miasto, więc łatwiej o nowoczesność i porządek.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Trójmiasto!

Urodziłem się w Gdańsku,wychowałem w Gdyni, trenowałem w Gdyni i Sopocie, Imprezowałem w Sopocie, Studiowałem w Gdańsku, w Sopocie poznałem swoją przyszłą Żonę, Mieszkam w Wejherowie z planem powrotu ($$$) do Gdyni, pracuję w Gdańsku.

A wiekszosc Gdynian nie lubi Gdańska, bo Gdańsk jest brzydki, jak większość dużych polskich miast. Gdynia nie jest piękna, ale przez to, że jest młodsza jest bardziej uporządkowana architektonicznie. Jest bardziej czysta.

W Gdańsku jest więcej przypadkowych ludzi, przyjeżdżających tu do pracy. Ale zmienia się na lepsze i pewnie niedługo będzie mógł dorównać urodą Gdyni lub Kurortowi

Poza tym wiadomo, Gdańszczanie robią herbatę w wodzie po pierogach :P
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 20

Bo zazdroszczą :) !
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

Gdynianie lubią gdańszczan i odwrotnie

a to, że internetowe trolle w wieku 13-15 i wielcy miłośnicy, wielkiej trójmiejskiej piłki piszą coś innego, to nie należy się tym przejmować i traktować tego internetowego bełkotu serio ;)
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma sensownej odpowiedzi. Mieszkałam w Gdyni 21 lat, od 6 lat w Gdańsku. Każde miasto ma swoje plusy i minusy. I tu i tu jest mi dobrze. Podejrzewam, że kto kwestia mojego pozytywnego podejścia do życia i rzadkiego narzekania.
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 0

na piechotę lataj dziewczyno

bo widać, że d*pa od siedzenia w SKM srogo UROSŁA! :)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 20

Jaki terat ?

Wybrzeże !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

...

Ja mieszkam w Sopocie ale, zastanawiam się czemu większość Gdynian nie lubią Gdańska ? Czy mógłby ktoś to sensownie uzasadnić ?
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2

Korki w Gdańsku

Korki w Gdańsku a no i zapomniałem napisać ,że jeszcze w Gdańsku stoję w korkach.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wesele raczej w Koleczkowie niż w Zbychowie, ale po za tym wszystko się zgadza! :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

yhm

fantastycznie, nawet nie ma sensu Cię obrażać "Buraku".
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Takie jest Trójmiasto

Przejdź do galerii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
do góry