Widok
Cześć. Na Targach na pewno będzie można dokonać zakupu i powiem ci że całkiem okazyjnego - wiem że będą konkursy, promocje i na pewno się tam wybiorę. W zeszłym roku byłam z kumpelą na I Targach i nieźle z tego skorzystała (suknia, muzyka, video ze specjalnym Targowym rabatem). Teraz kolej na mnie. Do zobaczenia ! Magda.
Ja słyszałam od koleżanek że w zeszłym roku było beznadziejnie na Targach (mało firm, mało promocji) ale mam nadzieje, że w tym roku będzie zupełnie inaczej. Również mam nadzieje rozejrzeć się za sukienką, obrączkami itp. Z pewnego źródła wiem, że Marietta będzie się wystawiać z nowymi modelami sukienek także liczę na ciekawe i nowe propozycje.
Do zobacznenia na Targach.
Do zobacznenia na Targach.
Kochani,
mieszkam w W-wie zatem nie omieszkałam odwiedzić w sobote targów i jak najbardziej salon z Gdyni wystawiał sie na nich. wiem ,że od 15 stycznia lub lutego juz nie pamietam otwierają salon w W-wie dlatego tez wystawiali sie na targach.
Sukniew faktycznie odjazdowe, ale mój narzeczony odrazu powiedziałnie kiedy zosabzył jak pewna część ciał modelek wyrażnie była widoczna pod koronkowym gorstem :)))
Szkoda co???? Zła jestem, bo tak mi sie podobały ich propozycje, no ale cóż. Skromność dodaje jeszcze wiekszego uroku :)))
mieszkam w W-wie zatem nie omieszkałam odwiedzić w sobote targów i jak najbardziej salon z Gdyni wystawiał sie na nich. wiem ,że od 15 stycznia lub lutego juz nie pamietam otwierają salon w W-wie dlatego tez wystawiali sie na targach.
Sukniew faktycznie odjazdowe, ale mój narzeczony odrazu powiedziałnie kiedy zosabzył jak pewna część ciał modelek wyrażnie była widoczna pod koronkowym gorstem :)))
Szkoda co???? Zła jestem, bo tak mi sie podobały ich propozycje, no ale cóż. Skromność dodaje jeszcze wiekszego uroku :)))
też jestem ciekawa, gdzie taką relację możnabyłoby znaleźć...
a i druga sprawa - wiem z pewnego zaufanego źródła (od koleżanki z wawy), że salon z gdyni wystawiał się na targach i podobno miał rewelacyjne modele sukienek - słyszałam o jakiejś złotej - podobno piękna, a czy wygrał, to już nie wiem, ale wszystko możliwe :)
a i druga sprawa - wiem z pewnego zaufanego źródła (od koleżanki z wawy), że salon z gdyni wystawiał się na targach i podobno miał rewelacyjne modele sukienek - słyszałam o jakiejś złotej - podobno piękna, a czy wygrał, to już nie wiem, ale wszystko możliwe :)
Della