Widok
byłam.. iszczerze mówiac spodziewałam się czegoś lepszego.. wejscie 5 zł a w srodku właściwie same suknie ślubne kilka fotografów i wideofilmowanie, jesli nie masz zaproszen to możesz też obejrzezc ale wszystko na małej ciasnej przestrzeni..jeśli ktoś jeszzce totalni enic na ślub nie ma to moż ei coś ciekawego znajdzie..ja niestety nie znalazlam:(
Cześć ! Byłam na Targach i wróciłam z konkretnymi namiarami na konkretnych ludzi zajmujacych się oprawa weselną w szerokim tego słowa znaczeniu. Fajna atmosfera, naprawde symboliczna jak na dzisiejsze czasy oplata wejsciowa a dotego wygralam ze swym lubym kupony rabatowe na 300 zł na suknie i album slubny i muzyke. Bylo mi naprawde bardzo milo. Polecam !!!. Wszystkiego najlepszego wszystkim forumowiczom życzy Anna Józefowicz.
tez bylam na targach i podzielam Wasze zdanie .... Spodziewalam sie czegos lepszego. Swoja droga to pomomo tego, iz do spotkania naszego nie doszlo, to widzialysmy sie wszystkie (te, ktore byly na targach).
A wiec kobiety KIEDY SIE WRESZCIE SPOTKAMY ?
Co myslicie o spotkaniu, zeby podzielic sie wrazeniami "potargowymi" ?
buziaki dla panien mlodych
A wiec kobiety KIEDY SIE WRESZCIE SPOTKAMY ?
Co myslicie o spotkaniu, zeby podzielic sie wrazeniami "potargowymi" ?
buziaki dla panien mlodych
Właśnie wróciłam z targów- totalne dno - nic mi się tam nie podobało!!!
1. Za mało miejsca jak na takie przedsięwzięcie
2. Nie sądzę, że ślub i wesele ograniczają się do wystawienia tandetnych sukien ślubnych oraz kilku albumów z zaproszeniami ślubno - weselnymi; nie wspomnę o usługach video - ceny mówią za siebie
3. Można było poszerzyć ofertę o: firmy cateringowe, kucharzy, orkiestry, dj,modę męską, jubilerów, firmy wynajmujące sprzęt nagłośnieniowy, wypożyczalnie aut itp.
Jeżeli komukolwiek podobały się Targi - gratuluję tandetnego gustu:(((
1. Za mało miejsca jak na takie przedsięwzięcie
2. Nie sądzę, że ślub i wesele ograniczają się do wystawienia tandetnych sukien ślubnych oraz kilku albumów z zaproszeniami ślubno - weselnymi; nie wspomnę o usługach video - ceny mówią za siebie
3. Można było poszerzyć ofertę o: firmy cateringowe, kucharzy, orkiestry, dj,modę męską, jubilerów, firmy wynajmujące sprzęt nagłośnieniowy, wypożyczalnie aut itp.
Jeżeli komukolwiek podobały się Targi - gratuluję tandetnego gustu:(((
Witam
Jeżeli dla ciebie targi to" totane dno ", suknie są" tandetne"a ludzie którym sie podobało mają "tandetny gust" to moim skromnym zdaniem pozostaje Ci tylko dobry psycholog , albo ..... zresztą wiesz. Dasz rade.
Jeżeli dla ciebie targi to" totane dno ", suknie są" tandetne"a ludzie którym sie podobało mają "tandetny gust" to moim skromnym zdaniem pozostaje Ci tylko dobry psycholog , albo ..... zresztą wiesz. Dasz rade.
Witam !
Myslę że jesteś wogóle człowiekiem który wszystko krytykuje i nic mu się nie podoba. Byłam na targach i było SUPER - wielka klasa, super wystrój, pokaz mody jak na profesjonalne modelki przystało, fajna muzyczka i dostojna, spokojna atmosfera. Hotel w centrum więc dojazd bardzo dogodny, a miejsca maksymalnie tyle ile być mogło - chyba nie było więcej sal do udostepnienia. Ciekaw jestem czy braliscie udział w jakimś konkursie ? Bo ja tak. I udało się - sympatyczny men prowadził konkurs z równie sympatycznymi pytaniami i WYGRAŁAM 300 zł na suknię i zniżkę na videofilmowanie przez niezłego kamerzystę. Jestem po prostu bardzo zadowolona i zyczę następnych takich Targów dla wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów obecnych na imprezie i nie tylko. AnetaK.
Myslę że jesteś wogóle człowiekiem który wszystko krytykuje i nic mu się nie podoba. Byłam na targach i było SUPER - wielka klasa, super wystrój, pokaz mody jak na profesjonalne modelki przystało, fajna muzyczka i dostojna, spokojna atmosfera. Hotel w centrum więc dojazd bardzo dogodny, a miejsca maksymalnie tyle ile być mogło - chyba nie było więcej sal do udostepnienia. Ciekaw jestem czy braliscie udział w jakimś konkursie ? Bo ja tak. I udało się - sympatyczny men prowadził konkurs z równie sympatycznymi pytaniami i WYGRAŁAM 300 zł na suknię i zniżkę na videofilmowanie przez niezłego kamerzystę. Jestem po prostu bardzo zadowolona i zyczę następnych takich Targów dla wszystkich zainteresowanych. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów obecnych na imprezie i nie tylko. AnetaK.
Nie przesadzajmy, aż tak żle nie było. Przede wszystkim pomysł jest bardzo dobry i myślę że każde kolejne Targi będą lepsze i większe. Osobiście szukałam zaproszeń i znalazłam ofertę która mi odpowiada. Co do sukienek to można było przecież obejrzeć katalogi a w późniejszym czasie wybrać się na przymiarkę do wybranego salonu.
Ja też tam byłem i bardzo mi się podobało, szczególnie pokaz mody z pięknymi modelkami. A tak bardziej poważnie to sądzę że organizatorzy mieli bardzo dobry pomysł i mam nadzieję, że nie były to ostatnie tego typu targi. Myślę, że dla przyszłych Par Młodych, jest to doskonała okazja do przekrojowego spojrzenia na wszystko co wiąże się ze ślubem. My z narzeczoną, dużo skorzystaliśmy i jesteśmy zadowoleni że się tam wybraliśmy...
gratulacje dle organizatorów...
gratulacje dle organizatorów...
Witam, Ja uważam, że trochę przsadzili, dlaczego zaraz pobierać oplatę Klif mógł zorgaznizować coś podobnego na kształt targów- bez opłaty !!!
Był tam pokaz sukien ślubnych i garniturów, był fotograf, samochód, można było wybrać sobie zaproszenia no i też był konkurs, z dużo lepszymi nagrodami ! I wszystko za free... dla każdego
a za 5 zł wypiłam sobie herbatkę :)
Był tam pokaz sukien ślubnych i garniturów, był fotograf, samochód, można było wybrać sobie zaproszenia no i też był konkurs, z dużo lepszymi nagrodami ! I wszystko za free... dla każdego
a za 5 zł wypiłam sobie herbatkę :)