Technikum nr 13

Technika

Gdańsk, Mikołaja Reja 25

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie idzcie do tej szkoly !!!!!!!!!!! wątek zamknięty ta szkola to jakis zart najgorszą decyzją w moim życiu to bylo pojscie do tej...
~Hubert Jaworowski
2

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 5 lutego 2019

nauczyciel od j.Polskiego wątek zamknięty Jakie macie opinie o nauczycielce od j. Polskiego o inicjałach EM ? Dochodzą...
~Nowy
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 4 września 2018

Cudowna szkoła wątek zamknięty Nauczyciele są świetni, z każdym można się dogadać atmosfera tez jest super,...
~Agata
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 11 października 2017

To miejsce to POMYŁKA!!! wątek zamknięty Niestety, ta szkoła to porażka!!! Bardzo często sytuacja z przedmiotów...
~byly uczen
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 31 stycznia 2017

zse wątek zamknięty Szkola nie docenia pracy uczniów. Jest zakaz palenia na "palarni szkolnej"...
~anonim
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 listopada 2016

facet z po wątek zamknięty powiedzcie czy pan Tadeusz Pinkiewicz z po jest fajny ? bo moim zdaniem nie
~uczen
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 września 2011

NAJGORSZA SZKOŁA wątek zamknięty Najgorsza szkola , wychowawca nie ma pojecia na tema wychowawstwa ,...
~Uczeń
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 października 2015

nie polecam tej szkoły, kierunek informatyka wątek zamknięty generalnie to mój syn po prostu stracił 4 lata nauki w tej szkole,...
~rodzic
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 23 czerwca 2014

szkola slaba wątek zamknięty poziom jest wysoki , nauczyciele wymagaja wiecej niz oferuja , rzadko kiedy...
~Arek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 22 czerwca 2014

Ta szkoła jest dobra wątek zamknięty Jestem uczniem klasy 1, na kierunku informatycznym. Chodzę tutaj niecałe 3...
~Budyn
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 29 listopada 2013

Szkoła dobra wątek zamknięty Jestem uczennicą pierwszej klasy. Do tej szkoły trafiłam przez przypadek ale...
~Aaa
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 marca 2013

Nie polecam. wątek zamknięty Dużo by opisywać. Jestem uczniem technikum o profilu informatyczny. Po...
~Qlkao
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 27 września 2012

uczeń wątek zamknięty liceum fajne , atmosfera w porządku tylko gimnazjum niefajne .Dokuczają ,...
~uczeń
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 21 listopada 2011

ta szkoła jest fajna wątek zamknięty ta szkoła jest naprawde super bardzo ja lubię ,sa nauczyciele różni ale to...
~uczen
-

dodano: 15 września 2011

Trudno powiedzieć wątek zamknięty Cały zespół szkół wspaniały,ale liceum ledwo dobre. Całe wyposażenie z...
~Ezekiel
1

dodano: 13 czerwca 2011

Polecam jest ok;) wątek zamknięty Szkoła ok.Jak powinna być. Naprawdę warto uczęszczać,bo ładne panie tu chodzą...
~Krzysiek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 października 2010

Polecam wątek zamknięty Szkoła naprawdę świetna, dobrze wykształcona jak i wyrozumiała kadra...
~Miczel
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 czerwca 2010

wysoki wątek zamknięty Jest ok
~GR
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 15 grudnia 2009

Gauss - opinia wątek zamknięty uczeszczam i polecam :D
~Gauss
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2009

;] wątek zamknięty gites malines. ;]
~Jaareeek
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 27 sierpnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
28

22

wątków

do góry