Widok

Teledyski dla dzieci na DVD

Kupię Temat dostępny też na forum:
Czy znacie jakieś płyty z teledyskami dla dzieci? Moja córeczka uwielbia oglądać teledyski dla dzieci na YouTube, chciałabym kupić jakieś płyty, żeby jej odtwarzać na TV. Mamy Przeboje Rybki Mini Mini, chciałam jej zamówić jeszcze jakieś ale nie mam pomyśłu jak wyszukać, bo nie znam tytułów żadnych składanek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Założyłam konto na chomikuj.pl tylko w tym celu.
Czułam, że przepłacam za płyty CD i męczyła mnie konieczność ciągłego włączania/wyłączania DVD, komputera, odtwarzacza Dziecka...
Wykupuję transfer smsem - u nas 3GB na m-c (odnawia sie co tydzień) za 11 pln wystarcza. Zawsze można dokupić jednorazowo.
Jestem bardzo zadowolona.
Ściągam bajki i teledyski, które "pakuję" na paluch 8GB a ten jedynie przełączam między TV, komputerem lub odtwarzaczem w samochodzie.
Dziecko ma szansę poznać bajki naszych czasów (Reksio, Krecik, Baltazar Gąbka...) i oglądać to co naprawdę lubi.
Zdarzyło się przedtem, że kupiłam płytę, która spodobała się Dziecku "po okładce" i była to strata pieniędzy... plus pudełeczka, duże płyty CD, które Szkrab niszczy...
Teraz jedynie uzupełniamy lub wymieniamy bajki na paluchu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
również kupię rybki mini mini teledyski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (98 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

Przedszkole nr. 9 Gdynia ul. Bp.Dominika (5 odpowiedzi)

Odradzam rodzicom. Dzieci za kare siedzą na krzesełkach,teksty"nie dostaniesz podwieczorka",ale i...

do góry