Widok

Teletubisie =geje ??

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
A oto co przeczytalem przed chwila na onecie:

< Sowińska: zbadać, czy teletubisie nie promują homoseksualizmu >

Czy to jest normalny kraj ?
Chyba trzeba ta chołotę wyrzucić na cztery wiatry bo niech zajmą sie do cholery najbardziej potrzebnymi rzeczami a nie dyskutowac czy telketubisie lub czy Bolek i Lolek to geje.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Na całym świecie od lat dzieciaki szaleją za teletubisiami, a akurat w Polsce nasz beznadziejny lpr dopatrzył się czegoś "na opak"... paranoja!!!
No ja też dzisiaj o tym słyszałam
niemają się czego czepiać i wyolbrzymiać durnie.

A Żwirek i Muchomorek razem spali w jednym łóżku
i też gadają, że homoseksualizm propagują

PARANOJA

image
image
w Polsce jest po prostu taka sielanka, ludzie żyją w dostatku, a rząd nie ma problemów do rozwiązywania więc sobie znaleźli poważny problem
wstydzę się,że pochodzę z takiego walniętego kraju

polowe tego rzadu powalonego powinno sie zlikwidowac byla by kasa dla szpitali i lekarzy a oni k... siedza i debatuja nad tym czy teletubis to gej ciesze ze sa takie programy jak majewskiego pokazuja glupote naszych politykow
image

Uploaded with ImageShack.us
reportaż wczoraj w tvn był super :D
"a Lala całuje się ze wszystkimi" :P
b-k :D
fakt wstyd.....ale udało sie odwrozic uwage od strajku lekarzy teraz juz nie tylko o strajku mowia w tv....żenada!nasza polityka jest na tragicznym poziomie
Niestety polityka bardzo niskich lotów.

Nie mogę sobie niczego przypomnieć, co udalo się politykom ostatnimi czasy w naszym kraju. Ciągle nie ma pięniędzy, strajki (nic dziwnego, że "budżetowi" strajkują, skoro za ich pensje trudno wyżyć).
I wychodzi jeden z drugim i beszczelnie łże jak jest super.

Politycy kiedy temat jest niewygodny, szukaja zasłony dymnej np. wroga narodu (czyt. agenci SB albo geje), bądź tropią afery w innych partiach.
Ciągle rozliczają przeszłość, nie patrząc w przyszłość.
"Politycy kiedy temat jest niewygodny, szukaja zasłony dymnej np. wroga narodu (czyt. agenci SB albo geje), bądź tropią afery w innych partiach.
Ciągle rozliczają przeszłość, nie patrząc w przyszłość". Przyłączam się do wypowiedzi Emki :)

To w takim razie co z Misiem Koralgorem, który zakładał korale, Smurfy to też geje, w Misiu Uszatku też były dwa króliki, a Bolek i Lolek (może wcale nie byli braćmi)?? Normalnie chore to wszystko :/ U nas na samej górze też są dwaj tacy sami :/ może wcale nie są braćmi, albo ten kawaler to gej??

image

image

http://www.tvn24.pl/-1,1508085,wiadomosc.html

image
Ale niezły ten filmik!!! :D Kluczowy dowód. Lepszy niż torebka. :D
A tak w ogóle Tinky jest dżentelmen po prostu i nosi torebkęLali , żeby jej było lżej...

Ot i cała historia...

A oni tu z aferą wyjeżdżają...
:D
teletubisie to gówno jakiego jeszcze nie bylo i nie powinni tego emitowac wogóle w tv..ale tylko z tego powodu ze sa glupie..robia wode z mózgu i wogóle.

Nie przeprasam za bledy
ale z tym homoseksualizmem to ..szkoda słów ..polska zeszla na psy.wstyd

Nie przeprasam za bledy
Też uważam, że Teletubisie to totalna głupota i trzeba mieć mózg przeżarty przez telewizję żeby pozwolić dziecku na oglądanie czegoś takiego.

Jak czytałam pierwsze newsy o walce posłanki z Teletubisiami, to umierałam ze śmiechu. W dodatku nie miałabym nic przeciwko temu, żeby w bajce dla dzieci występował gej - bo niby dlaczego nie? Bzdurą jest, że homoseksualizm można "propagować". Można propagować tolerancję...

Ale jak zobaczyłam ten urywek bajeczki ze smeraniem Teletubisia po tyłku, to stwierdziłam, że twórcy tej chały nie tylko ogłupiają dzieci, ale też robią sobie jaja z ich rodziców.
he he

http://www.tvn24.pl/2050430,0,0,0,1,wideo.html
Parę lat temu opiekowałam się dwulatkiem. Oglądal tubisie. Ja z nim równiez. Patrząc pobieżnie może wyglądać dziwnie. Ale ma swój sens. I nigdy nie powiem, że to jest głupota.
To jest ciekawa bajka, tubisie mają swoje małe przygody, wszystko jest przemyślane (tło, postaci, kolory, sytuacje).
Teletubisie są popularne, bo są na poziomie dwulatków.

Są szkodliwe, bo dwulatki wcale nie powinny ogladać telewizji.

Nie powinny być ulubionymi bohaterami dzieci, bo maluchy powinny zajmować się tym, co jest coraz bardziej wymagające, stymulujące rozwój, a nie bzdetami niemającymi nic wspólnego z rzeczywistością... Mają słuchać normalnej mowy, a nie jęków...