Widok

Tenisowa

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos robil wesele w Tenisowej? My planujemy tam imprezę i zastanawiam się czy nie będzie trochę za ciasno na 70-80 osób.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
d napisał(a):

> Odradzam ten lokal!!! Porażka - mało jedzenia, kamerzysta
> głodny, DJ głodny , obsługa fatalna, ryby nieświeże

Szanowny D
jestem właścicielem Tenisowej i jestem ciekaw dlaczego taka opinia. Czy był Pan lub Pani organizatorem wesela w naszej restauracji.
Jeśli tak to pragnę poinformować że wyżywienie dla obsługi typu kamerzysta czy DJ jest platne tak samo jak dla gości czyli od 80 PLN w górę a nie przypominam sobię żebym kidykolwiek komuś doliczył to do rachunku. Jest to nasza dobra wola , że personel dostaje co kolwiek i jest to koszt ponoszony tylko przezemnie. Jeśli wolą Szanownego D jest aby personel wyszedł obficie najedzony trzeba buło powiedzieć tylko , że wtedy do Waszego racunku zostałoby doliczone ok.200PLN. A swoją drogą ciekawe czy np DJ pomniejszyłby swoje honorarium o ok 100 PLN.
Jeśli chodzi o zarzut mało jedzeni to zastanawiam się co państeo zrobiliście z ty co zostało spakowane po weselu- a jest tak zawsze.
Jeśli chodzi o obsługę to jestem bardzo ciekaw co się nie podobało i mam nadzieję doczekać się odpowiedzi.
Jeśki chodzi o ostatni zarzut to wogóle ni przujmuję go do wiadomości iż fakt taki jest po prostu niemożliwy z powodu bardzo prostego - w menu weselnym nie ma prawie wogóle ryb poza śledzikami i pstrągiem w galaretce który zawsze jest przygotowywany tego samego dnia.

Czekając na odpowież z wyrazami szacunku Mirosław Rzepiński
z Twojej wypowiedzi wynika że spodziewałbyś jakiś luksusów, marmurów itp. ważne obsługa jest miła, jedzenie dobre i czysto. Chyba nie wiedziałeś np. restauracji parkowej w Jelitkowie - tam to jest nędznie, mała "spelunka", a właścicielka nie miła.
"nędznie" czyli nie zachwycająco. Kafle z super marketu, stoły i krzesła zwykła. No jest tak bardzo zwyczajnie. Wg mnie wygląda to jak super restauracja, ale z czasów PRLu. Ale to tylko moje subiektywne odczucia. NIgdy tam na weselu nie byłem, tylko raz jadłem obiad.
Ostatniego kwietnia
a kiedy tam robicie?
Wlasnie przed chwila rozmawialam z moja kolezanka ktora byla tam na weselu jako fotograf i jest zachwycona. wszystko bylo super: obsluga jedzonko (i w smaku i ilosci i to jak bylo podane). Mam nadzieje ze u Nas tez tak bedzie.
no wiesz, kwestia gustu. Co masz na myśli pisząc "nędznie"???
Ale nie zaprzeczysz, że w środku to troszkę nędznie wyglada...
nie zgadzam się, obsługa myślę że jest ok, jedzenie bardzo dobre nigdy nie zjadałam tam czegoś nieświerzego, poza tym co do ilości jedzenia to tak jak napisała Antka jest do uzgodnienia.
A kamerzysta i dj - nie trzeba ich wynajmować z salą.
Kiedy mieliście tam wesele?
Jestem jeszcze przed weselem tam, ale zdażało mi się jadać tam wcześniej i wszystko było dobre. Natomiast jeśli chodzi ilość jedzenia, to sami decydujemy o wygladzie menu więc zawsze można dolozyc cos jeszcze.
na 28 maja 2005
Odradzam ten lokal!!! Porażka - mało jedzenia, kamerzysta głodny, DJ głodny , obsługa fatalna, ryby nieświeże
My tam mamy na 80 osob. A na kiedy plaujecie??
do góry