Widok

Teraz durnie będą cicho !!!!

No i co pajace z pomalowanymi twarzami na bialo czerwono i z tymi flagami na autkach i oknach czy dalej bedziecie wierzyć niby to fachowcom ,ze polacy w pilce noznej coś osiagnał ?
Wierzycie we wszystko co sie wam poda.
Juz bylo za duzo tego poooollllssskaaaaaaaaaaa bialooooczerwoooniiiiii .Juz sie niedobrze robilo bo nie mozna bylo ogladac tv bo wszedzie bylo tych podchmielonych kiboli ktorym w zyciu potrzeba tylko piwska i okazji do jego picia no i okazja sie skonczyla ale zapewnie znajdą nastepna.
hahahahahahahah

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nasza ekipa wrocila na swoje miejsce.Juz sam awans do finalow byl sukcesem.
Nie mozna robic druzyny bazujac na zawodnikach grajacych w swoich klubach ogony lub siedzacych na lawie.Tych kilku:Boruc,Zewlakow,Bak i Smolarek nie zbawi naszej druzyny.
A ze apetyty byly duze to juz inna sprawa.
Kazdemu moze sie wydawac ze jest najlepszy.
Szkoda prawdziwych kibicow ktorzy nie patrzac na niemale koszty i niewygody dopingowali nasza ekipe.
A ci co zapili mordy i rozrabiali nie maja nic wspolnego z normalnymi kibicami nawet tymi pomalowanymi w barwy narodowe.
Ps.Oprocz naszych dziennikazy wszyscy inni stwierdzaja ze karny z Austria sie nalezal,co pokazuja wszystkie zblizenia tej nieszczesnej akcji.
Tylko nasi "znawcy"uwazaja ze zostalismy skrzywdzeni.
A moze powinnismy brac przyklad chociazby z Turkow ktorzy pokazali jak sie gra do konca.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
Szkoda mi Ciebie(tedik) człowieku, nawet nie wiem jak mam się odnieść do tego, co napisałeś, bo ręce opadają.... zastanów się czasami, jesteś chyba człowiekiem smutnym niedopieszczonym, skrzywdzonym przez los, może da radę jakimś sposobem Tobie pomóc ?
Tedik, czy Ty przypadkiem nie masz mi nic do powiedzenia?
Chociażby z jakiej sieci korzystam.
Pamietaj.
Rzuciłeś oszczerstwo a ja tak łatwo nie odpuszczam.

Takie jest moje zdanie

Ryszard Zieliński
Przynajmniej będzie można spać spokojnie. Jak ktoś bawi się w szopki z malowaniem buzi czy chorągiewki to już jego sprawa, ale podochoceni alkoholem kibice pod oknem, którzy hałasują, trąbią, demolują i śmiecą na prawdę nie są potrzebni

Obserwowałem prasę przed rozpoczęciem mistrzostw która nakręcała całą Polskę.Z komentarzy było widać że bardzo wielu pozwoliło sobie na luksus niemyślenia i uwierzyli że my Polska naprawdę jesteśmy przygotowani do mistrzostw ha mało że my możemy pokonać Niemców.Kłania się pokolenie RUDEGO 102.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.

Inne tematy z forum Sport

Kompanka do ćwiczeń (7 odpowiedzi)

Cześć, może jest tu jakaś dziewczyna, która chciałaby się zapisać na jakaś wspólna aktywność? :)...

Karnet do oddania (11 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

do góry