Widok

Teraz durnie będą cicho !!!!

No i co pajace z pomalowanymi twarzami na bialo czerwono i z tymi flagami na autkach i oknach czy dalej bedziecie wierzyć niby to fachowcom ,ze polacy w pilce noznej coś osiagnał ?
Wierzycie we wszystko co sie wam poda.
Juz bylo za duzo tego poooollllssskaaaaaaaaaaa bialooooczerwoooniiiiii .Juz sie niedobrze robilo bo nie mozna bylo ogladac tv bo wszedzie bylo tych podchmielonych kiboli ktorym w zyciu potrzeba tylko piwska i okazji do jego picia no i okazja sie skonczyla ale zapewnie znajdą nastepna.
hahahahahahahah

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Własnie: kibicowac tylko temu który wygrywa to każdy potrafi :)
Mnie sie podobało, taka atmosfera wspólnego oczekiwania :)
I jakie fajne puste ulice, kiedy mecz trwał :)
Jesli to taka swietna zabawa, to dlaczego nasi pilkarze, przemykali po kryjomu do kraju i nie uznali nawet za stosowne spotkac sie z kibicami ktorzy na nich, mimo wszystko, czekali?
"Mimo wszystko" czekali?

Nie wiem czemu nie chcieli sie spotkac, mnie nie pytaj.
Nie wiem, czy dla sportowców to taka świetna zabawa, raczej praca.
Pisałam o odbiorcach.
Jest jak jest i lepiej nie bedzie a i tak trafiały się momenty świetnej gry.
A co za przyjrmność wygrać nie umiejąc grać?

Takie jest moje zdanie

Ryszard Zieliński
Zważywszy, że średnia waga kupy człowieka to ok 273 gramy/doba to pomnożenie tej wagi przez licbę ludzi w PL (38 125 000) otrzymujemy 10 milionów 408 tysięcy i 125 kilogramów kupy dziennie. W tonach to blisko 10,5 tysiąca ton gówna na dobę. Ciekawe, nieprawda?

Dochodzi tu jeszcze sprawa objętości tej materii, Zakładając, że gęstość gówna będzie równa 1,3 tony na metr sześcienny wychodzi nam 8000 metrów sześciennych. Kubatura Kościoła Mariackiego to około 155 tyś m3 a więc do zapełnienia jej gównem ludzkim potrzeba niewiele ponad 2 tygodnie s****ia.

Ale jest jeszcze inna kwestia - gdyby taki wyładowany gównem kościół pękł w szwach i gówno to rozlało się po Gdańsku to zajęło by powierzchnię 16 000 m2 sięgając nam po kolana. Ta powierzchnia to od dworca PKP do Zielonej Bramy przez Krewetkę i LOT.

Nurtuje mnie - co się z tym gównem dzieje?
Idzie do oczyszczlni ścieków, nie wiedziałeś?
Ave Satan i Józef - wiecznie prawiczek.

Inne tematy z forum Sport

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

do góry