Widok

Teściowa , Ty stary rowerze !

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Od pewnego czasu moja tesciowa zrobiła sie baaardzo natarczywa ,próbuje ustawic mnie i męż pod jej dyktando ! Do tej pory była normalną człowieką :)
znamy sie 10 lat i do tej pory dogadywalismy sie bez słów........
A teraz kontroluje nas co robimy,gdzie jestesmy ,potrafi zadzwonic ze do nas idzie i juz ! Mąz mówi kobiecie ze jestesmy dorosli i nie potrzebujemy niani i ze jej rola teraz to byc babcią nooo i sie śmiertelnie obraziła !!!!!!Od tygodnia zero kontaktu ,powiedziała ze zrywa kontakt i mamy sie nie odzywac!!!A gdy spotkałą męza to zdziwiona czemu ja nie dzwonie i ona czeka na mój telefon. Do tej pory nie miałam z nią zadnych wiekszych problemów ,nie wtrącała sie !! Ja pierwsza nie zadzwonie bo to jej na dekiel poszło i nie bedzie mną sterowac ,nic jej nie zrobiłam!.Macie jakies pomysły bo ja moge sie do niej nie odzywac wcale ,nie dam zeby mi układała życie czy ja mam w niedziele siedziec w domu czy isc w gosci !Jeszcze nigdy sie z nią nie pokłóciłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moja teściowa też się wtrącać lubi,jednego dnia nie wytrzymałam,była u nas w gościnie i jak zwykle uwagi typu:może przewiń małą,zamknij balkon bo ją zawieje,dajesz jej to?dajesz tamto?bo moje dzieci to... (wg mojej teściowej wszystkie dzieci powinny być takie jak jej,jak jest inzcej to dziwne)i tak non stop i powiedziałam otwarcie,że wiem co i jak mam robić,jak będę mieć jakiś problem to na pewno zapytam o radę.Minę zrobiła obrażoną ale od tamtej pory już nie prawi mi tyle uwag.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety chyba kazda tesciowa zmienia sie z czasem. jestesmy 4 lata po slubie. na poczatku bylo ok ale teraz wydzwania do synusia pare razy dziennie. niby to nic takiego ale strasznie mnie to wkurza!
boje sie ze bedzie co raz gorzej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry