Widok
Teściowie-Jak się witacie i żegnacie?
Dziewczyny jak witacie się i żegnacie ze swoimi teściami? Jestem troche w kropce bo od trzech lat po ślubie jest tylko "dzień dobry" "do widzenia" Nie wiem jak się przełamać.czy to według Was zbyt chłodne? Relacje między Nami są bardzo dobre ogólnie. Wypowiedzcie się proszę :) Pozdrawiam
Normalne "dzień dobry" z uśmieszkiem chociaż do niektórych sąsiadów też wale dzień dobry z uśmieszkiem... hmmm nie wiem, Mój mąż wczoraj się Mnie zapytał dlaczego tak chłodno z Nimi jade. I dodał jeszcze że jakiś czas temu teściowa sama się Go pytała kiedy się to skończy,i to postawiło Mnie na nogi bo tak to się tym nie przejmowałam... Jak się przestawić? Niewiem co robić bo ogólnie bardzo Ich lubię... :(
mi też ciężko się przestawić. Oni zaproponowali abym mówiła mamo i po imieniu do teścia ale jakoś nie daję rady i teraz mówię bez osobowo, np. zamiast ładnie pani pachnie/ładnie mama pachnie to uu, wyczuwam jakieś ładne perfumy. Albo zamiast a co tu pani/mamo ugotowałaś pysznego to ooo, co wy tu pichcicie hahah to straszne ale nie daję rady