Widok

Tęsknię za miłością

Ale taką naprawdę... Za taką jaką sobie zapamiętałem z lat młodzieńczych(80-tych)... Tajemnicze spojrzenia,uśmiechy,wierszyki pisane na kartce wyrwane z zeszytu od biologi...
Za pierwszym dotykiem,trzymaniem się za ręce,pocałunkiem...
Pocałunek...hehe...nie mam pojęcia gdzie miałem swój język:))
Tęsknię za tym mocniejszym biciem serca(chociaż w moim wieku może być to nieciekawie:))
Tęsknię za tymi pierwszymi spacerami i równania sobie kroku aby wszystko w ten dzień przebiegło idealnie...:)
Tęsknię za tęsknotą... Za zamartwianiem się i Twoim brakiem...
Za obecnością i za potrzebą...
Za pierwszym poznawaniem swojego ciała...
Za romantyzmem,spontanem i głupotą...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A pacz Pan. Jednak istnieją łapkoklikacze ideowi a nie tylko najemni :D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ode mnie minusa dostałeś Buraku.
Niech sobie każdy tęskni za czym chce.
Nie oceniaj wg siebie.

Po edycji. Sadyl i Ty też :]
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie maziaj się i nie wymyślaj ideologii. Dostałeś minusa, bo to Ty. Zajrzyj na wątek rondla: tam również każda Twoja wypowiedź jest zminusowana. Wszedłeś zatem na wyższy etap forumowej celebry :D

Swoją drogą, że komuś chce się ślęczeć przy forum w niedzielne przedpołudnie tylko po to, aby spiesznie klikać w łapki...
Wynagrodzenie uzależnione od czasu reakcji, czy co? ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dostałem minusa za swój prostacki cynizm i plusa za swój cynizm prostacki. Razem z Marcinem Swietlickim co pali Camele prosimy o drugi taki zestaw

https://m.youtube.com/watch?v=rHA8I4pAlLs

Ps. Nie wiedzialem co napisac a wlaczala sie blokada antyspamowa. Te lapki są jak dla mnie glupie i bez sensu. Hyde park to nie zbuk
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

> jakie to romantyczne

Bardziej: nostalgiczne.
Młodość przeżywa się tylko raz. Urok pierwszych doświadczeń ex definitione polega na tym, że są to doświadczenia pierwsze, których "pierwszości" się juz nie powtórzy.
Nie oznacza to oczywiście, że nie można w moim wieku (bo sądzę z treści wpisu, że autor wątku jest +/- moim równolatkiem) przeżyć "prawdziwej miłości" ani nie doświadczyć czegoś nowego. Ale nie będzie to juz proste skopiowanie uczuć i odczuć, jakie się miało za nastolatka.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mmmm. Aż bym se....
Powodzenia

https://m.youtube.com/watch?v=P6ox2HUMbz4
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ech, jakie to romantyczne... ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Vibracje (42 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry