Widok

Test ciążowy-ważne!!!

Co o tym myślicie? 27.12. zrobiłam test ciążowy. Wyszedł negatywnie. Ponieważ w dalszym ciągu nie mam @ dzisiaj powtórzyłam. Jest pozytywny. Czy miałyście taką sytuację?Nie wiem czy mam się już cieszyć. Wprawdzie jutro mam już wizytę u gin., ale jestem tak zdenerwowana, że musiałam tu napisać. Z góry dziękuję za info.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może 27 ciąża była bardzo wczesna i test poprostu jej nie wykrył, a teraz już jest do wykrycia ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to tylko zostaje pogratulować.trzymam kciuki,napisz po wizycie ;-)
image

W tę stronę raczej testy nie kłamią, więc możesz się zacząć cieszyć! Gratuluję!
Dziękuję. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Poprzednią ciążę poroniłam dlatego jestem teraz taka nerwowa.
image
u mnie tak bylo:) na poczatku test negatywny (staralismy sie szlam na impreze i chcialam wiedziec w razie czego) a pozniej 2 inne testy pozytywne i teraz jestem w 6 miesiacu :)
Jestem w piątym tygodniu ciąży!!!Za dwa tygodnie mam wizytę, na której się dowiem czy wszystko ok. Póki co betaHCG 615.
PS. Jestem w pracy więc się nie zalogowałam.
zazwyczaj test nie kłamie.serdeczne gratulacje teraz uważaj na siebie i sie nie stresuj.Powodzenia długa droga przed Tobą ;-))
ja miałam taką sytuację :)
Gratulacje :)
gratulacje !! :}
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
Tak sobie przeglądam obserwowane i widzę, że nie dałam znać po wizycie. Otóż, teraz jest już 10 tydzień. W 7 biło serduszko i było wszystko dobrze. W przyszłym tygodniu kolejna wizyta. Dzięki za słowa otuchy i gratulacje.
image
:} :} :}
Gdziekolwiek się znajdujesz, twój świat tworzą twoi przyjaciele.
super ;-)
image

Inne tematy z forum Kobieta

Ulubione perfumy (7 odpowiedzi)

Cześc. Jakie są Wasze ulubione zapachy na co dzień? Jesli chodzi o mnie to uwielbiam Dior pure...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Stres powoli mnie wykańcza... (3 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

do góry