Widok

Thermomix - warto?

Czy ktos moze mi cos powiedziec o tym urzadzeniu?
Naczytalam sie w necie bardzo duzo dobrych rzeczy, ale to raczej sa reklamy, wiec chcialabym poznac opinie prawdziwych uzytkowniczek.
Czy warto zainwestowac tak duza kase?
Jesli kupilyscie gdzies taniej - napiszcie gdzie, na allegro najnizsza cena za nowy to 3.500 zl, troche to duzo jak na robota kuchennego ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Absolutnie warto!!! Mam i używam od ponad 6 lat:) REWELACJA!!! A od niedawna używam ten najnowszy model:) BOSKI!!!
witam czy masz jeszcze ten thermomix do sprzedania ? jezeli tak podaje meila irenakowalska1@tlen.pl dzieki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
za cały kąplet 1900
nicolas
dima - za ile chcesz sie go pozbyc? :-)
a ja kupiłam i stoi bezczynnie jeśli ktoś jest chętny to jest na sprzedaz
nicolas
Witam jestem przedstawicielem Thermomixa moge do Pani przyjechac na pokaz wiecej inf pod nr tel 609227515
Caroka...kupiłam od przedstawiciela po cenie urzędowej 3900,- i otrzymałam 5 ksiązek( razem z książką należną z termomixem).
Już dużo potraw porobiłam, urządzenie jest super. Jestem zadowolona i to bardzo ale idzie mi to gotowanie na razie wolniutko, z książka w ręku :D
Muszę nabrać wprawy.
grazyna - co to znaczy w normalnej cenie? za ile kupilas? pytam bo ja nadal jestem niezdecydowana do konca, szkoda mi jednak taka kase wydac, gdy w domu dwoje malych dzieci....
No to gratuluje Grazynko na paewno bedziesz zadowolona ja wlasnie robie pulpeciki na parze w TM :)
Dziś kupiłam nowy, od przedstawiciela :) Po normalnej cenie,również dostałam wspaniałe książki!!!
Jestem bardzo szczęśliwa i chciałabym być zadowolona z pracy tym cudeńkiem :D
Też przymierzam sie do kupna TM i wolałabym kupić taniej (np. na allegro) za gotówkę niż na raty z odsetkami . Oczywiście przy założeniu że się posiada taką gotówkę :)
Prosty rachunek do wyliczenia ile zostaje w "kieszeni". Naprawdę nie mała kasa !!! Jak widać warto.
Może tak to widzę bo jestem Ekonomistą .
ja splacam 4320 a kwota 3935 jest nie tylko za sam thermomix ale i ksiazke sobie tez tam wliczaja cos kolo 80 zl
Macie racje,ze na raty nie dostane.
Tylko że biorąc na raty zapłacę 3935,- plus nie wiadomo ile odsetek i ubezpieczenia, tak że w sumie to wyjdzie ok 4500,-????
no wlasnie Grazyna, na allegro raczej na raty nie dostaniesz...
Ja kupje duzo rzeczy na allegro ale thermomix kupilam od przedstawicela na raty szkoda mi bylo wydawac tyle kasy od razu
Właśnie, skoro mam kupić TM31- bo warto go mieć( coraz bardziej nabieram takiego przekonania),to dobrze byłoby po niższej cenie :)
Zastanawiałam się nad kupnem na allegro,jest dużo taniej ...nawet po 3300,- za nowy, nieużywany z gwarancją i całą niezbędną dokumentacją.
Ale troszkę się boję przesyłki kurierem :(
To jak kupowanie "kota w worku".
Ciekawa jestem czy ktoś z Was kupował na allegro albo w inny sposób przez internet?

Już nie wiem co mam robić?
Ja mam 6 osobowa rodzinke ,thermomixa kupiłam i jestem zadowolona,Do tego starsze dzieciaki same potrafia go obsługiwać.
Weszłam do firmy,aby kupić dla siebie i mam 1 nowego do odsprzedazy po cenie nizszej 3,5tys -nowy .
jesli chcesz napisz pilsanna@interia.pl 663767364,pozdrawiam i zycze sukcesów w uzywaniu ,bo sprawdza sie doskonale nawet dla duzej rodzinki,Ania
A jak Wam idzie z mieleniem mięsa, ubijaniem biszkoptu bo ponoć nie wychodzi dobrze :( Jak to jest u Was ? No i ja mam 5-cio osobową rodzinę ,więc czy dla takiej liczby osób pojemność wystarczy czy będę musiała gotować na dwa razy(w wtedy większe koszty i więcej roboty).
Proszę o odpowiedzi .
ja bardzo polecam.
Ja szczegolnie korzystam z mozliwosci gotowania na parze. A i siekanie wszystkiego co potrzebne zajmuje malo czasu. Jak dla mnie rewelacja.
Grazka biorac na raty nie bedzie to taki wielki wydatek jak wydanie za jednym razem takiej kwoty. Watek nie jest stary w sumie ciagle cos do niego wpisujemy jak zachwalamy za bardzo to niektorym sie nie podoba :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry