Widok

Thermomix - warto?

Czy ktos moze mi cos powiedziec o tym urzadzeniu?
Naczytalam sie w necie bardzo duzo dobrych rzeczy, ale to raczej sa reklamy, wiec chcialabym poznac opinie prawdziwych uzytkowniczek.
Czy warto zainwestowac tak duza kase?
Jesli kupilyscie gdzies taniej - napiszcie gdzie, na allegro najnizsza cena za nowy to 3.500 zl, troche to duzo jak na robota kuchennego ;-)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam i polecam. Szczególnie pomocne przy gotowaniu dla dzieci. Robi lody, soczki i przeciery owocowe plus oczywiście normalne obiadki. Ma funkcję gotowania na parze z czego często korzystam . Na trzech poziomach zrobisz ryż/ziemniaki mięso i warzywka a z wywaru można zrobić sosik. Ugotowanie barszczu to 40 min (wrzucasz wszystko nastawiasz i po określonym czasie urządzenie pika), rosół godzinka. Surówki to kilka sekund. Faktycznie jest trochę drogi, ale oszczędza dużo czasu. Zapomniałam dodać, że robi super ciasto na chleb i bułki.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja tez bardzo polecam moze i wysoka cena ale moim zdaniem sprzęt wart jest takiego wydatku. Co dziennie go uzywam wyrabiam na nim ciasta na pieczywa gotuje obiady na parze, zupy ostatnio także robilam w nim dzemy nie trzeba stac i mieszac nastawiasz na czas w tym czasie robisz co innego :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jakie modele macie?
czy w zestawie sa wszystkie potrzebne misy i pojemniki, czy trzeba cos osobno jeszcze dokupic?
image
image
a jakie pyszne kawki i soki robi w tym capucino mniam :) do tego pasteryzuje na bierzaco robiony soczek kubus. Zamow sobie prezentacje moge Tobie podac namiary do pani ktora u mnie byla nie zobowiazuje cie to wcale do zakupu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja ma TM 31 to ten ostatni ktory wyszedl ma najwiecej funkcji nic nie musisz dokupowac wszystko masz w komplecie plus ksiazka kucharska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ja bralam na raty bo teraz mieli korzystne raty
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też mam ten najnowszy. Również służę namiarem na prezentacje. Nic nie trzeba kupować oddzielnie. Wszystko to jedno urządzenie plus nastawka do parowania.
mirakula, mozesz mi podac swojego maila, mam kilka pytan, z gory dzieki
image
image
Caroca wyslalam tobie mejla:)
dzieki, dzis jeszcze naskrobie :-)
image
image
Mam, kupiłam! I już nie oddam!
Wzięliśmy na raty, akurat była korzystna opcja.
Dojrzewałam do tej decyzji kilka miesięcy, między czasie pijąc pyszne kawki u koleżanki. Były również likierki przeróżne i soczki. A wszystko to z Thermomixu.
To jest po prostu rewelacja!Robię bułki, chleb, zdrowe soki z pietruszki i pyszne soki.
A moje dzieci (12 i 9) same robią czekoladę na gorąco...

Warto zamówić u siebie prezentacje i zobaczyć na własne oczy "to coś".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
zadowolona ania - napisz mi prosze na maila cos wiecej o cenie i ratach. caroca1@wp.pl dzieki
image
image
ja też jestem bardzo zadowolona z tego wynalazku ;-)
Też mam na raty i zakup jego był dla nas właściwie bezbolesny
I mogę polecić naszego Pana od pokazu bo dostałam od niego kilka dodatkowych książek z przepisami które też kosztują dużo pieniędzy. A pokazujący wcale dodatków nie musi dawać ;-)
hop, moze jeszcze ktos opowie mi o swoich promocyjnych ratach? moze byc na maila oczywiscie, dziekuje :-)
image
image
Thermomix to cudo. Warto w niego zainwestować, jest to oszczędność czasu i z dłużej perspektywy patrząc pieniędzy.
caroca ta firma ma podpisana umowe tylko z dwoma bankami a promocje z ratami zrobila np w czerwcu bo w kazdym miesiacu firma proponuje cos innego wejdz na strone albo zadzwon do przedstawiliciela to sie wszystkiego dowiesz
Dziewczynki, gdzie brałyście na raty to cudo?
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
mirakula - mozesz podac mi stronke? szukajac w sieci termomixow nie trafilam na strone przestawiciela :(
image
image
właśnie niby tego pełno w internecie, a nie można znaleźć konkretów
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
do góry