Widok
Thermomix - warto?
Czy ktos moze mi cos powiedziec o tym urzadzeniu?
Naczytalam sie w necie bardzo duzo dobrych rzeczy, ale to raczej sa reklamy, wiec chcialabym poznac opinie prawdziwych uzytkowniczek.
Czy warto zainwestowac tak duza kase?
Jesli kupilyscie gdzies taniej - napiszcie gdzie, na allegro najnizsza cena za nowy to 3.500 zl, troche to duzo jak na robota kuchennego ;-)
Naczytalam sie w necie bardzo duzo dobrych rzeczy, ale to raczej sa reklamy, wiec chcialabym poznac opinie prawdziwych uzytkowniczek.
Czy warto zainwestowac tak duza kase?
Jesli kupilyscie gdzies taniej - napiszcie gdzie, na allegro najnizsza cena za nowy to 3.500 zl, troche to duzo jak na robota kuchennego ;-)
Ja mam i polecam. Szczególnie pomocne przy gotowaniu dla dzieci. Robi lody, soczki i przeciery owocowe plus oczywiście normalne obiadki. Ma funkcję gotowania na parze z czego często korzystam . Na trzech poziomach zrobisz ryż/ziemniaki mięso i warzywka a z wywaru można zrobić sosik. Ugotowanie barszczu to 40 min (wrzucasz wszystko nastawiasz i po określonym czasie urządzenie pika), rosół godzinka. Surówki to kilka sekund. Faktycznie jest trochę drogi, ale oszczędza dużo czasu. Zapomniałam dodać, że robi super ciasto na chleb i bułki.
Mam, kupiłam! I już nie oddam!
Wzięliśmy na raty, akurat była korzystna opcja.
Dojrzewałam do tej decyzji kilka miesięcy, między czasie pijąc pyszne kawki u koleżanki. Były również likierki przeróżne i soczki. A wszystko to z Thermomixu.
To jest po prostu rewelacja!Robię bułki, chleb, zdrowe soki z pietruszki i pyszne soki.
A moje dzieci (12 i 9) same robią czekoladę na gorąco...
Warto zamówić u siebie prezentacje i zobaczyć na własne oczy "to coś".
Wzięliśmy na raty, akurat była korzystna opcja.
Dojrzewałam do tej decyzji kilka miesięcy, między czasie pijąc pyszne kawki u koleżanki. Były również likierki przeróżne i soczki. A wszystko to z Thermomixu.
To jest po prostu rewelacja!Robię bułki, chleb, zdrowe soki z pietruszki i pyszne soki.
A moje dzieci (12 i 9) same robią czekoladę na gorąco...
Warto zamówić u siebie prezentacje i zobaczyć na własne oczy "to coś".